6 Ιουλίου 2021

Μπορεί να τρέξει ο υπολογιστής σας τα windows 11 και αν όχι γιατί

Τα Windows 11 είναι μια επικείμενη μεγάλη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows NT που αναπτύχθηκε από τη Microsoft. Σύμφωνα με την Microsoft θα περιλαμβάνει αρκετές νέες λειτουργίες μεταξύ των οποίων και η δυνατότητα λήψης και εκτέλεσης εφαρμογών Android στο Windows PC, στο μενού έναρξης και γενικότερα στη συνολική εμφάνιση του λογισμικού. Θα έχετε πρόσβαση σε ομάδες από τα Windows, Mac, Android ή Ίος και θα περιλαμβάνει ορισμένα χαρακτηριστικά που βρίσκονται στις κονσόλες Xbox, όπως είναι το Auto HDR και το DirectoRAGE, έτσι ώστε να βελτιώσετε τo Gaming στον υπολογιστή σας.

Επίσης, θα περιλαμβάνει καλύτερη εικονική υποστήριξη επιφάνειας εργασίας που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε εικονικούς επιτραπέζιους υπολογιστές με παρόμοιο με τους Macs, που εναλλάσσονται μεταξύ πολλών υπολογιστών για προσωπική, εργασία, σχολείο ή χρήση παιχνιδιών. Ωστόσο το δύσκολο κομμάτι απ ΄ότι φαίνεται είναι η υποστήριξη αφού σύμφωνα με την Microsoft για να έχει κανείς πρόσβαση σε όλα αυτά καλούδια χρειάζεται πλέον ένα σύγχρονος υπολογιστής. Βέβαια μέχρι την επίσημη έλευση των wincow 11 πολλά ίσως αλλάξουν στον τομέα αυτό αφού με τις προδιαγραφές που έχει καθορίσει η microsoft για τα windows 11 είναι βέβαιο ότι θα μείνουν εκτός αρκετοί υπολογιστές. 

Για να δείτε λοιπόν αν ο υπολογιστής είναι συμβατός με τα νέα windows θα έπρεπε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή PC Health Check. Ενώ η Microsoft διέθετε την εφαρμογή PC Health πρός το ευρύ κοινό,

(την αφαίρεσε  προσωρινά , (ωστόσο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις απαιτήσεις του νέου λειτουργικού), πιθανώς γιατί  πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι δεν υπήρξαν επαρκείς εξηγήσεις σχετικά με το γιατί ο υπολογιστής τους δεν ήταν συμβατός, και ως φαίνεται  θα το επαναφέρει  βελτιστοποιημένο στο άμεσο μέλλον. 

Ωστόσο, αναπτύχθηκε ένα νέο εργαλείο από κάποιον  τρίτο προγραμματιστή που τρέχοντας το μπορείτε να δείτε το γιατί ο υπολογιστής σας δεν μπορεί να τρέξει τα windows 11. Αυτά προς το παρόν αφού πιθανώς μέχρι την πρώτη επίσημη έκδοση των windows 11 μπορεί να αλλάξουν πολλά στο θέμα αυτό και φυσικά όταν υπάρξουν νεότερα θα επανέλθουμε. Για να κατεβάσετε το WhyNotWin11 κάντε κλίκ εδώ. και κατεβάστε την τελευταία έκδοση κάνοντας κλικ στην επιλογή Download latest testing release.

https://www.lovefortechnology.net/