9 Ιουλίου 2021

Όσα δεν φτάνει ο ΣΥΡΙΖΑ τα κάνει κρεμαστάρια

του Άγγελου Κωβαίου

Μετά τα εμβόλια, την Ακρόπολη, την εστίαση, τον τουρισμό, τα μέτρα προφύλαξης, τα κίνητρα για εμβολιασμό και γενικώς την κριτική για «ό,τι πετάει και ό,τι κινείται», η μιζέρια του ΣΥΡΙΖΑ διοχετεύτηκε στο δείπνο που είχαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι με τους Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, Τζεφ Μπέζος, Μπάρι Ντίλερ, Νταϊάν Φον Φίρστενμπεργκ και τον δημοσιογράφο του CNN Άντερσον Κούπερ.
Το δείπνο έγινε στις αρχές της εβδομάδας στην Αντίπαρο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είδε σε αυτό βεβήλωση του αρχαιολογικού χώρου του Δεσποτικού. Ωστόσο, όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, το δείπνο δεν έγινε στον αρχαιολογικό χώρο του Δεσποτικού, αλλά σε παραλία, την οποία επισκέπτονται καθημερινώς τουρίστες, οπότε η γκρίνια του ΣΥΡΙΖΑ, με κατάθεση ερώτησης προς την υπουργό Πολιτισμύ κλπ.,μίζερη και δεν ήταν μόνο βιαστική, αλλά και άκυρη.

Δεδομένης της παρέας, που αποτελούνταν από τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου και κάποιους που διαθέτουν απίστευτη επιρροή, την μίζερη κριτική του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε κανείς να την περιγράψει και ως «όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»…