1 Ιουνίου 2016

Ακόμη και αν ο Μητσάρας συνέχιζε...

*... ακόμη κι αν ο Στέφεν Κάρυ ερχόταν στην ΠΑΝΑΘΑ...την απόφασή μου την έχω πάρει...

Τέτοια απογοήτευση είχα να νιώσω από τότε που η ΠΑΝΑΘΑ ανακοίνωσε την (1η) πρόσληψη του ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ "κόουτς"...


Ανακοίνωσε, λοιπόν, η Κ.Α.Ε. τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον άνθρωπο που πριν από μερικά χρόνια πήγε πίσω τον Εξάστερο...ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, τοποθετώντας τον στη λίστα με τους "φτωχούς συγγενείς" της μπασκετικής ευρώπης. Τον άνθρωπο που ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕ, ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ και, τελικά, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ, όταν, τότε, αποδέχτηκε την πρόταση και ανέλαβε τα ηνία μιας ομάδας η οποία κάλπαζε στις κορυφές της ευρώπης και διαφήμιζε το άθλημα και τη χώρα στο εξωτερικό. Γιατί, αν ΤΟΤΕ είχε αρνηθεί, τώρα θα βρισκόμασταν αλλού, με άλλον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, με άλλους στόχους και με άλλα - μέχρι σήμερα - ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ και ΤΙΤΛΟΥΣ.
ΚΡΙΜΑ.
Ο άνθρωπος που μόνο στο...Ρέθυμνο τον θυμούνται, "πέρασε και δεν ακούμπησε", οπουδήποτε και αν πήγε, όσες προσπάθειες και αν έκανε για να πάει κάπου "καλύτερα". και κατέληξε στο Περιστέρι να κάνει...ατομικές. Και εκεί έπρεπε να έχει μείνει...
Μιλάτε, σκέφτεστε και πράττετε (όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά) ΣΟΒΑΡΑ κύριοι εκεί στον Παναθηναϊκό; Με τον κύριο "γύρω γύρω όλοι" θα πορευτείτε στην ευρώπη; Απέναντι στα μεγαθήρια που χρόνο με το χρόνο θα ενισχύονται και περισσότερο; 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ.

ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

Είναι καιρός, όμως, να παραδώσετε τη σκυτάλη σε άλλους. Σε κάποιους που να έχουν όραμα, ιδέες και διάθεση να βάλουν χρήματα (ΟΠΩΣ ΒΑΖΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ...). Σε άλλους που, με οδηγό το ΕΞΑΣΤΕΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ της ΠΑΝΑΘΑΣ θα βρουν το δρόμο για νέες επιτυχίες, καινούρια, μεγαλύτερα κατορθώματα.

*Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση που κάνω για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό και για ότι έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό. Ούτε καν θα ξανα-ασχοληθώ. Λυπάμαι για αυτά που συμβαίνουν και για όσα δεινά θα συμβούν και θα αφορούν στο (μαύρο) μέλλον αυτής της ομάδας. Η φράση "διαλύστε όλα" ΩΧΡΙΑ απέναντι στην απόφασή σας για συνέχιση της συνεργασίας με τον Ανάργυρο. Τέτοια εξέλιξη...ούτε ο Χίτσκοκ.

Α, να μην το ξεχάσω, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!



Δ.Χ.
01.06.2016