20 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΣΠΙ OPEN DAY- 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Αγαπητοί μας φίλοι,

Η Καλίσση, όπως και όλα τα ζώα που βρίσκονται υπό τη φροντίδα μας, αποτελεί ζωντανό παράδειγμα της δύναμης της αγάπης και της φροντίδας που σας προσφέρουμε καθημερινά. Χάρη στη δική σας αδιάκοπη υποστήριξη, η Καλίσση συνεχίζει τη θεραπεία της και ακτινοβολεί ζωντάνια. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα χωρίς εσάς.

Τα τελευταία μήνες, έχουμε αντιμετωπίσει μια σοβαρή μείωση στη χρηματοδότηση, γεγονός που μας δυσκολεύει όχι μόνο στην καθημερινή λειτουργία, αλλά και στη βασική παροχή τροφής και φροντίδας για τα ζώα μας. Οι ανάγκες είναι μεγάλες, και η κατάσταση είναι κρίσιμη.

Η παρουσία σας στην εκδήλωσή μας είναι πιο σημαντική από ποτέ. Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά την Καλίσση και τα υπόλοιπα αγαπημένα μας ζώα. Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να διασφαλίσουμε ότι κάθε ζώο θα συνεχίσει να λαμβάνει τη φροντίδα που χρειάζεται.

Ημερομηνία: Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024
Ώρα: 11 π.μ. – 8 μ.μ.
Είσοδος: 3€


Η στήριξή σας είναι κρίσιμη για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο μας. Ελάτε να περάσουμε μια ημέρα γεμάτη αγάπη και φροντίδα για αυτά τα υπέροχα πλάσματα που τόσο μας χρειάζονται. Κάθε σας συμμετοχή και συνεισφορά κάνει τη διαφορά.

Γιατί όλα τα πλάσματα αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Help us help Horses