23 Μαρτίου 2019

Δείτε ζωντανά και χωρίς διαφημίσεις αγώνες ελληνικού, και όχι μόνο, πρωταθλήματος


UPDATE [17-3-2019]
Σε αυτόν τον σύντομο οδηγό θα δούμε πως μπορείτε να δείτε αγώνες, χωρίς να ψάχνετε για link κάθε φορά. Αυτό θα γίνει μέσω της εφαρμογής Sport Zone, η οποία επιτρέπει την παρακολούθηση αγώνων σε υψηλή ποιότητα, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς συχνές αποσυνδέσεις, εντελώς δωρεάν.
Μέσω του Sport Zone μπορείτε να δείτε αγώνες για όλα τα αθλήματα, όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ κ.τ.λ.,  όλων των διοργανώσεων, ανάμεσά τους και οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος Super League. Η εφαρμογή διατίθεται για υπολογιστές (με λειτουργικό σύστημα Windows)  και συσκευές Android (Smartphones, Tablets, TV Box).



Για να την κατεβάσετε σε Windows αρκεί να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Archive κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί: Sport Zone για Windows
Για να την κατεβάσετε σε Android συσκευές, επισκεφτείτε τη σελίδα του mediafire κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί: Sport Zone για Android
Στο παρακάτω Screenshot βλέπουμε τις πρέπει να πατήσουμε για να κατεβάσουμε την έκδοση για Android.




Αφού κατέβει η εφαρμογή, τρέχετε το αρχείο εγκατάστασης και είστε έτοιμοι για να να δείτε τον αγώνα της επιλογής σας. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή, αφού το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το άθλημα της επιλογής σας, πατώντας πάνω στην μπάλα του αθλήματος. Έπειτα θα εμφανιστεί μία λίστα με όλους τους αγώνες που είναι live αυτή την στιγμή.


Επιλέγετε τον αγώνα που θέλετε να δείτε και η αναπαραγωγή του ξεκινά. Αν θέλετε να δείτε αγώνα που δεν έχει αρχίσει θα χρειαστεί να κλείσετε και να ανοίξετε ξανά την εφαρμογή, αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα για refresh της λίστας.


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης