12 Μαρτίου 2014

Και η διαφήμιση - πλύση εγκεφάλου συνεχίζεται...

Δημήτρης Πρίφτης :
Ο νέος προπονητής της ΠΑΝΑΘΑΣ,
μαζί με τον αξεπέραστο Φραγκίσκο Αλβέρτη
...με ιστορίες τρέλας και..."μάγκες"! 

Έγραψα και προχθές για την απομάκρυνση - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ -του "κόουτς" από την ΠΑΝΑΘΑ. Μια απομάκρυνση που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν, το 2012, δεν είχε πραγματοποιηθεί αυτή η συμφωνία πρόσληψης στην ομάδα.
Δεν θα υπήρχε, φυσικά, λόγος για να επανέλθω στο θέμα - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, αν δεν υπήρχαν οι ανάλογες..."προκλήσεις". Προκλήσεις που δεν αφήνουν κανέναν "ασυγκίνητο", πόσο μάλλον εμένα που..."τσιμπάω"!
Έχουμε και λέμε, λοιπόν :


- "Μάγκας μέχρι το τέλος", ήταν το άρθρο του basketnet.gr (ΕΔΩ), επειδή, λέει, "Παρά την επιθυμία του να αποχαιρετίσει προσωπικά τους παίκτες, με κάποιους εκ των οποίων πήρε τρεις τίτλους και έζησε μεγάλες στιγμές, προτίμησε να στείλει μήνυμα μέσω του Μάνου Παπαδόπουλου, ώστε να μην επηρεάσει την προετοιμασία για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Εφές Πίλσεν"
Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά, ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...Πού, ρωτάω ΠΟΥ, έγκειται η "μαγκιά" του "κόουτς"?? ΕΛΕΟΣ, πια. 

- Σε άρθρο του ΕΓΚΡΙΤΟΥ, ΓΝΩΣΤΗ και ΕΜΠΕΙΡΟΥ κου Σκουντή (ΕΔΩ) - με το οποίο ΣΑΦΩΣ και διαφωνώ - διαβάζουμε, μεταξύ άλλων, "Εδώ θα ανοίξω μια μικρή παρένθεση, που ωστόσο έχει σχέση με το θέμα: όταν παρά την τιτάνια προσπάθεια και τις εννέα νίκες, ο ΑΓΟΡ υποβιβάστηκε στην Α2, οι πατριώτες μου πρότειναν στον Αργύρη να παραμείνει και έλαβαν μια απάντηση που τους κακοφάνηκε, όχι διότι ήταν αρνητική, αλλά επειδή τους είπε πως "δεν γίνεται ένας καθηγητής πανεπιστημίου να κάνει μάθημα στο γυμνάσιο"
Αυτό και τίποτ' άλλο...Καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη ιδέα είχε για τον εαυτό του ο άνθρωπος. Εξού και η αποδοχή της πρότασης το 2012, για κάτι τόσο ΜΕΓΑΛΟ όπως η ιστορία και το ΜΕΓΑΛΕΙΟ της ΠΑΝΑΘΑΣ.

Δ.Χ.

Υ.Γ. Σχόλιο για τη φωτο : ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΨΗΛΑ...