27 Ιανουαρίου 2020

Facebook Unseen - Για να μην βλέπει ο φίλος σας ότι διαβάσατε το μήνυμα του


Όλοι γνωρίζουμε πλέον πόσο μαρτυριάρικο είναι το φατσοβιβλίο και δεν μπορούμε να του ξεφύγουμε εύκολα. Θα γνωρίζετε επίσης, όταν στέλνει μήνυμα κάποιος φίλος μας στο messenger του Facebook και εμείς το διαβάσουμε, αμέσως του βγάζει ειδοποίηση ότι το μήνυμα διαβάστηκε. Αν δεν του απαντήσουμε γρήγορα, μπορεί να μας ζητήσει τον λόγο ή ακόμα και να νευριάσει.






Αν θέλετε όμως να αποφύγετε αυτό το μπέρδεμα και να μην έχετε προβλήματα όπως της εικόνας πιο πάνω, υπάρχει τρόπος να το λύσουμε και αυτό!

Το «Facebook Unseen», είναι ένα δωρεάν πρόσθετο/επέκταση του Google Chrome, Firefox και Opera το οποίο κάνει αυτή την δουλειά, και μάλιστα πολύ καλά! Δηλαδή, αποκρύπτει το γεγονός ότι διαβάστηκε το μήνυμα του φίλου μας. Καλό ε;

Στο download link που σας δίνουμε, θα μεταφερθείτε στην επίσημη σελίδα του προγράμματος όπου μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο. Αφού εγκατασταθεί, θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο πάνω δεξιά στην μπάρα του browser. Αν κάνετε δεξί κλικ στο εικονίδιο και πατήσετε επιλογές, θα δείτε τα παρακάτω:





Όπως παρατηρείτε, και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να έχουμε τικαρισμένα τα δύο blocks. Με επιλογή του πρώτου block δεν μπορεί να δει ο φίλος σας ότι διαβάσατε το μήνυμά του, ενώ στο δεύτερο, δεν μπορεί να δει ότι πληκτρολογείτε κάποιο μήνυμα.

Αφού επιλέξετε και τα δύο κουτάκια, είστε πλέον σίγουρος ότι δεν θα την «πατήσετε». Αν θέλετε πάλι να γυρίσετε στα παλιά, μπορείτε με ένα κλικ στο εικονίδιο, να απενεργοποιήσετε την ρύθμιση αυτή και με ένα κλικ ξανά, να το ενεργοποιήσετε.


  • Αν θέλετε να δείτε περισσότερες επεκτάσεις που αφορούν το Facebook, δείτε το χρήσιμο άρθρο από το PCsteps.gr


Έκδοση: 1.20.5
Μέγεθος: 170 KB
Browser: Google Chrome / Firefox / Opera
Κατασκευαστής: devunity.org
Πηγή: devunity.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης