18 Οκτωβρίου 2018

Άνδρας βρίσκει στο δρόμο τον χαμένο του σκύλο 3 χρόνια μετά την εξαφάνισή του (Βίντεο)

Ο Giorgi Bereziani, 62 ετών, έχασε τον αγαπημένο του σκύλο το 2015. Τριγυρνούσε τους δρόμους της Τυφλίδας, της πρωτεύουσας της Γεωργίας, επί 3 χρόνια και τοιχοκολλούσε τη φωτογραφία, προσπαθώντας απεγνωσμένα να τον βρει.

Μετά από πολλά λάθος τηλεφωνήματα, ο Giorgi δέχτηκε ένα τηλέφωνημα νωρίτερα αυτό το μήνα από έναν εργαζόμενο στην Όπερα και στο Θέατρο της πρωτεύουσας, ο οποίος εντόπισε έναν σκύλο που ταίριαζε στην περιγραφή του Jorge. Ο θλιμμένος σκύλος περιπλανιόταν στον δρόμο κοντά στην εργασία του.

Ο 62χρονος βιάστηκε να φτάσει στην περιοχή και βιντεοσκόπησε τη στιγμή που βρήκε τον Jorge κουλουριασμένο κάτω από ένα δέντρο και φώναξε το όνομά του. Μυρίζοντας τον ιδιοκτήτη του, ο σκύλος σηκώθηκε στα πίσω πόδια του, κουνώντας την ουρά του και προσπαθώντας να γλείψει χαρούμενο τον ιδιοκτήτη του.

Ο ιδιοκτήτης ακούγεται να λέει στον γλυκύτατο σκύλο: “Jorge, είσαι εσύ; Jorge, εσύ είσαι! Πώς είσαι;”. Οι δύο φίλοι επέστρεψαν σπίτι όπου ο Jorge συνάντησε ξανά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Η χαριτωμένη σκηνή καταγράφηκε στις 7 Οκτωβρίου και έγινε αμέσως viral στο διαδίκτυο.