18 Αυγούστου 2017

David Pick....Ο "φαφαροΛΟΓΟΣ" που βλέπει όνειρα!

Τρομερός σεναριογράφος επιστημονικής φαντασίας αυτός ο Ντέϊβιντ Πικ, τον οποίο μνημονεύουν ουκ ολίγα ΜΜΕ στην Ελλάδα, στηριζόμενα, λέει, στις "έγκυρες" πληροφορίες του...(ΟΚ, βγάζει και κάποιες ειδήσεις, αλλά, το 2 στα 10 δεν το λες και επιτυχία!!!)
Για να...γελάσουμε λιγάκι...


Φτάνει πρόταση σε άσο του Παναθηναϊκού! Θα φύγει ο λατρεμένος των "πράσινων" οπαδών;

Ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα, όμως το γεγονός πως έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του και πως δεν έχει γίνει ακόμα κίνηση ανανέωσης από το "τριφύλλι" περιπλέκει τα πράγματα.

Φυσικά, ο λόγος για τον Τζέιμς Γκιστ, που σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Ντέιβιντ Πικ, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ρωσική Χίμκι.

Η Χίμκι επιστρέφει φέτος στην Ευρωλίγκα υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα και θέλει να κάνει το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ.

Δείτε την ανάρτηση του Πικ στο twitter:



Πάμε σ' άλλη μία:

Το όνομά του «έπαιξε» τόσο στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού όσο και σε αυτό του Ολυμπιακού, ωστόσο τη νέα σεζόν θα τον βλέπουμε με την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ο λόγος για τον Σέιν Λάρκιν, ο οποίος σύμφωνα με τον ισραηλινό δημοσιογράφο Ντέιβιντ Πικ, έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα για συμβόλαιο δύο ετών.

Μάλιστα, όπως αναφέρει και ο Ντέιβιντ Πικ, οι Καταλανοί έχουν δώσει περιθώριο στον πρώην άσο της Μπασκόνια μέχρι το ερχόμενο Σάββατο (15/07), ώστε να κάνει opt-out, αλλά μόνο για ομάδα του ΝΒΑ.

Όσον αφορά το συμβόλαιο του, ο Λάρκιν αναμένεται να κοστίσει στους Καταλανούς συνολικά έξι εκατομμύρια ευρώ συμπεριλαμβανομένου και του ποσού που οφείλουν να καταβάλλουν στην εφορία!

Ή, μήπως, να θυμηθούμε παλαιότερα "τιτιβίσματα" του αερολόγου, για πρόσληψη του Σάρας από την Μπάρτσα; Ή, μήπως, για την πρόσφατη "επιτυχία" του, τη μεταγραφή Σίγκλετον στην Χίμκι;

Τι να πρωτοθυμηθούμε, άραγε;