4 Αυγούστου 2017

Η (Μάργκαρετ) Διαμαντοπούλου της φωτοτυπίας κατά των κυβερνώντων κομμουνιστών

Είναι δυνατόν μαρξιστές πολιτικοί να να πάνε την Παιδεία στον 21ο αιώνα, χωρίς φωτοτυπίες, αναρωτιέται φαίνεται η ιέρεια του νεοφιλελευθερισμού και της... ευελφάλειας 

«Δεν μπορείς στην Παιδεία να κάνεις κάτι και μετά να ξηλώνεται αμέσως» είπε η πρώην υπουργός Παιδείας και Φωτοτυπίας επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενη στον δικό της νόμο που ανατρέπεται με το νέο νομοσχέδιο για την ανώτατη εκπαίδευση. 

«Η Ελλάδα δεν θα βγει ποτέ από την κρίση χωρίς βαθιά αλλαγή στα Πανεπιστήμια ...που προϋποθέτει βαθιά αλλαγή στους πολιτικούς», έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η κ. Διαμαντοπούλου και σήμερα βρήκε φιλόξενο βήμα στον ΣΚΑΪ για να πει τον πόνο της... 

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι η Άννα Διαμαντοπούλου ήταν η υπουργός Παιδείας που μοίρασε στους μαθητές φωτοτυπίες, τις οποίες, όλως τυχαίως, είχε εκτυπώσει η εταιρεία του συζύγου της... 

Οι επικίνδυνοι κομμουνιστές! 

Μίλησε για αλλαγή στην Παιδεία που δεν σέβεται το... πολίτευμα, αναφέροντας ότι «έχουμε έναν 70άρη κομμουνιστή υπουργό Παιδείας» και «έναν πρωθυπουργό 40 ετών που όταν έπεφτε το τείχος του Βερολίνου εκείνος έμπαινε στο Κομμουνιστικό Κόμμα». «Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να πάνε την Παιδεία στον 21ο αιώνα;» αναρωτήθηκε. Έκανε λόγο για «πολιτικό έγκλημα» και «θέμα δογματικής αντίληψης». 

Η κ. Διαμαντοπούλου, κάνοντας λόγο για τα συμβούλια των πανεπιστημίων, αναρωτήθηκε γιατί να μην έχει το Πανεπιστήμιο Πειραιά έναν μεγάλο εφοπλιστή, η σχολή Οικονομικών μεγάλους επιχειρηματίες... 

Η ιέρεια της αγοράς έφτασε και στα... απορρίμματα! 

«Είναι δυνατό τα σκουπίδια να "ανήκουν" ακόμη στους δημοσίους υπαλλήλους;», διερωτήθηκε η πρώην υπουργός, τασσόμενη γενικά υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων (καταγγέλλοντας π.χ. την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ), προσθέτοντας για το θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων: «Χρειάζεται σύμπραξη δημοσίου – ιδιωτικού τομέα». 
 
Δεν πέσαμε από τα σύννεφα! 

Η Άννα Διαμαντοπούλου των συγκλίσεων... στη βάση των ιδιωτικών συμφερόντων 

Η κ. Διαμαντοπούλου, εκ των ιδρυτικών στελεχών της Ώρας Αποφάσεων, ανέφερε ότι η πρόσκληση της ΔΗΣΥ προς το κόμμα ή το Ποτάμι «δεν πατάει κάπου γιατί προέκυψαν βαθύτατες διαφορές το τελευταίο διάστημα». «Συγκλίνουμε και νομίζω ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε πιο συγκεκριμένη μορφή συζητήσεων. Νομίζω ότι ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος θα είναι καυτοί μήνες πολιτικά», πρόσθεσε. 

Για τον Ευάγγελο Βενιζέλο η πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως κατά το πρόσφατο συνέδριο της ΔΗΣΥ «έγινε σαφές ότι δεν έχει κανέναν λόγο εκεί μέσα». 

Ερωτηθείσα σχετικά με φήμες πρότασης συνεργασίας της Ώρας Αποφάσεων προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν σημεία σύγκλισης με τη Ν.Δ., συμπληρώνοντας όμως ότι σημεία σύγκλισης υπάρχουν με όλα τα κόμματα και πως «εκεί θα πρέπει να βασιστεί η επόμενη μέρα διακυβέρνησης της χώρας».