26 Ιουλίου 2017

Η ΕΥΠ επιβεβαιώνει τον Γιάνη Βαρουφάκη

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις στελέχους της ΕΥΠ, ο οποίος επιβεβαιώνει τις αποκαλύψεις του Γιάνη Βαρουφάκη για τις συζητήσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα το καλοκαίρι του 2015.

Το στέλεχος της ΕΥΠ δήλωσε πως η ΕΥΠ έχει μαγνητοφωνήσει όλες τις συνομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και πως τα πράγματα έγιναν όπως τα λέει ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Μάλιστα, το στέλεχος της ΕΥΠ αποκάλυψε πως υπάρχουν και βίντεο από όλες τις συνομιλίες του Αλέξη Τσίπρα.

Για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του, το στέλεχος της ΕΥΠ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από την βραδιά του δημοψηφίσματος.

Στο βίντεο βλέπουμε τον Αλέξη Τσίπρα να συζητάει γελαστός με τον Νίκο Παππά και να του λέει πως πιστεύει ότι το ΝΑΙ θα ξεπεράσει το 55%.

«Εμάς θα μας βόλευε πολύ να βγει το ΝΑΙ με 52%» του απαντά ο Νίκος Παππάς.

Αμέσως μετά, εμφανίζεται μέσα στην καλή χαρά ο Νίκος Καρανίκας και λέει στον Αλέξη Τσίπρα πως, σύμφωνα με τα exit poll, το ΟΧΙ είναι πάνω από 60%.

Ο Τσίπρας πλακώνει στις φάπες τον Καρανίκα και μετά πιάνει την κοιλιά του και διπλώνεται στα δυο.

Ο Παύλος Πολάκης ζητάει να εγχειρήσει επί τόπου τον Αλέξη Τσίπρα χωρίς αναισθησία και χωρίς νυστέρι -χρησιμοποιώντας μόνο τα μαγικά του δάκτυλα-, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας του λέει πως τον έπιασε κόψιμο.

Ο Πολάκης δεν ξέρει τι σημαίνει κόψιμο, οπότε ο Αλέξης -με το πρόσωπο παραμορφωμένο από τον πόνο- του λέει πως τον έπιασε τσιρλιπιπί.

Ο Πολάκης δεν ξέρει ούτε το τσιρλιπιπί, οπότε ο Παππάς του λέει πως τον Αλέξη τον έπιασε η γλεντοκώλα και πρέπει να χέσει αμέσως.

Στη συνέχεια του βίντεο, βλέπουμε τον Αλέξη να τα κάνει αλλά βουλώνει η χέστρα, δεν τραβάει το καζανάκι και λιποθυμάει ο Φλαμπουράρης που πήγε να κατουρήσει γιατί είναι γεροσάψαλο και έχει προστάτη.

(Υπάρχει μια παρανόηση με τις αποκαλύψεις του Γιάνη Βαρουφάκη στο βιβλίο του. Ο Βαρουφάκης δεν γράφει αν ο Τσίπρας είχε γκόμενα, ούτε αν του αρέσει να τρώει με τα δάχτυλα. Ο Βαρουφάκης γράφει για όσα συνέβησαν -σε κορυφαίο πολιτικό επίπεδο- σε μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους για την χρεοκοπημένη χώρα μας. Ο Βαρουφάκης γράφει για πράγματα που έγιναν πίσω από κλειστές πόρτες -στην Ελλάδα και το εξωτερικό- και επηρέασαν δραματικά τις ζωές των Ελλήνων. Μακάρι να έκαναν και άλλοι πολιτικοί αυτό που έκανε ο Βαρουφάκης. Αλλά πώς να κάνουν το ίδιο τα κομματόσκυλα που δεν υπάρχουν εκτός κόμματος και καμαρίλας; Επίσης, είναι κάπως γελοίο να κατηγορούν για ναρκισσισμό τον Βαρουφάκη κάτι πολύ θλιβερά και άσχημα παγώνια. Ας κατηγορήσει τον Βαρουφάκη κάποιος που σε αυτή τη ζωή νοιάστηκε και για κάτι άλλο πέρα από την κωλάρ@ του.)