20 Ιουλίου 2014

Από τον Υπερίωνα στην Υπερ-ομάδα! ΠΑΝΑΞΙΟΣ!!! (φωτο & video)

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Η σούπερ μεταγραφή είναι γεγονός! 
Για 1η φορά στα χρονικά του ελληνικού futsal (ποδοσφαίρου σάλας), ένας 16χρονος παίκτης - ταλέντο υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο στην Πρωταθλήτρια Ισπανίας Inter Movistar ! 
Ο Κωνσταντίνος Πάνου πέταξε! Πέρα από τα σύνορα...

...της σκληρά δοκιμαζόμενης τα τελευταία χρόνια χώρας μας, θα προσπαθήσει - ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ - να ξεδιπλώσει τις ποδοσφαιρικές του αρετές ΚΑΙ στην Ισπανία. 
Άλλωστε οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ήξεραν όταν αναγνώρισαν και επέλεξαν αυτόν ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
Αυτό που είναι επίσης κάτι παραπάνω από βέβαιο είναι ότι, θα ΔΙΔΑΞΕΙ ήθος, αξιοπρέπεια και αγωνιστική συμπεριφορά που πολλοί, "φτασμένοι" αθλητές μεγάλων αθλημάτων θα ζήλευαν.  
Ο Κωνσταντίνος έκανε υπερήφανους όλους όσοι τον πίστεψαν και τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με το ποδόσφαιρο σάλας. Έκανε υπερήφανους τους γονείς του και τους φίλους του, που παρακολουθούν από κοντά την πορεία του. Τη γεμάτη με τίτλους, αναγνώριση και καταξίωση πορεία του. 
Είναι σίγουρο ότι, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, πολλοί θα ασχοληθούν με αυτή τη ΣΟΥΠΕΡ μεταγραφή και με το ταλέντο του Κωνσταντίνου. Και αυτό θα γίνει αμέσως μόλις συνειδητοποιήσουμε (όλοι) τι ακριβώς έχει συντελεστεί στη συγκεκριμένη περίπτωση! Γιατί πραγματικά πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία και μια ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δείτε το video από την εκδήλωση της ομάδας του (Υπερίων Γλυκών Νερών) και των φίλων προς τιμήν του Κωνσταντίνου στις 2 Ιουλίου.






Από την εκδήλωση της 2-7-2014
Του ευχόμαστε ολόψυχα να είναι γερός και δυνατός. Να συνεχίσει να κάνει αυτό που του αρέσει με τον ίδιο, τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. Το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης στο ποδόσφαιρο σάλας, είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τον Κωνσταντίνο, ώστε να αποδείξει - για άλλη μια φορά - ότι η θέληση, η όρεξη και η σκληρή δουλειά είναι οδηγοί ζωής.
Καλή συνέχεια Κωστή και μόνο επιτυχίες.

Δ.Χ.