25 Φεβρουαρίου 2014

CoffeeZip: Πανεύκολο προγραμματάκι συμπίεσης/αποσυμπίεσης αρχείων!

Πολλές φορές, κατεβάζουμε αρχεία στον υπολογιστή μας, τα οποία είναι "σε συμπιεσμένη μορφή .zip". Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι καθαρά "χωροταξικός". 

Ακόμα και η ελάχιστη "συμπίεση", μπορεί πρωτίστως να βοηθήσει στην εξοικονόμηση σημαντικού ελεύθερου χώρου στο δίσκο, αλλά και να αποδώσει ταχύτερη μεταφορά.

Η εφαρμογή CoffeeZip, αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική επιλογή (και όχι μόνο), για την διαδικασία συμπίεσης/αποσυμπίεσης αρχείων και εξοικονόμησης χώρου.
(Εικ. 1) Το βασικό παράθυρο εργασίας της εφαρμογής
Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της εφαρμογής, είναι η απλότητά της! Και αυτό μπορεί να το διακρίνει κανείς από την πρώτη επαφή (Εικ. 1). Εύκολο μενού, λίγες και κύριες εντολές και απλός σχεδιασμός, χωρίς περιττά γραφικά.

Επιλέγοντας "New", από το μενού των κύριων επιλογών, έχουμε την δυνατότητα να συμπιέσουμε ένα αρχείο (Εικ. 2), ενώ αντίστοιχα, μέσω την επιλογής "Extract", αποσυμπιέζουμε κάποιο αρχείο.

(Εικ. 2) Επιλογή και διαδικασία συμπίεσης
Σε γενικότερες γραμμές, μπορούμε να πούμε πως πρόκειται για ένα αρκετά δυναμικό πρόγραμμα, δίχως περιορισμούς, που μπορεί να προσφέρει ελεύθερα στον μέσω χρήστη, ότι και οποιαδήποτε άλλη συνδρομητική εφαρμογή.

Έκδοση: 4.0
Μέγεθος: 5.66 Mb (Απαιτούμενος ελεύθερος χώρος στο δίσκο: 16 Mb)
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: ohosoft.net
Συντάκτης του άρθρου:Ευθύμης Μαυρομάτης


http://www.dwrean.net/, 24/2/2014