Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ 7ης ΔΚ (Αμπελόκηποι-Γκύζη-Πολύγωνο), οργάνωσε μια ακτιβίστικη παρέμβαση με μπόλικη δόση σάτιρας, για την "προώθηση της συνεργασίας" Carrefour Μαρινόπουλος και Gold Buyers (μέσα στα Carrefour της περιοχής είχε ανοίξει κατάστημα Αγοράζω Χρυσό).
To κείμενο που μοιράστηκε και διαβάστηκε, επισυνάπτεται.
Το βίντεο της παρέμβασης εδώ. Αξίζει να το δείτε!
Άλλη μια "επίθεση" σε μια ελληνική εταιρία (έχει εξαγορασθεί από τον Όμιλο Μαρινόπουλου) που πλουτίζει σε καιρούς κρίσης, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Μια βδομάδα μόλις μετά επισκεπτόμενοι το κατάστημα διαπιστώσαμε ότι το ενεχυροδανειστήριο είχε εξαφανιστεί!
Οι μαυρογορίτες εξαφανίστηκαν από τα Carrefour. Θα συνεχίσουμε μέχρι να εξαφανιστούν κι από τη γειτονιά μας!
VIDEO.BBC.Ελλάδα. Ένα εκατομμύριο οι απλήρωτοι εργαζόμενοι. Απλήρωτοι ναυτεργάτες από εφοπλιστές, κλειστά ναυπηγεία & το σκάνδαλο υποβρυχίων.
To BBC κάνει λόγο για ένα εκατομμύριο απλήρωτους εργζόμενους, ενώ η εφοπλιστική εταιρεία για την οποία έγινε το πρώτο μέρος του ρεπορτάζ, δεν επικοινώνησε ούτε με το πλήρωμα, ούτε με το BBC.
Η Abu Dhabi Mar που εκμεταλλεύεται τα Ναυπηγεία αρνήθηκε να μιλήσει, όπως έκανε και το Ελληνικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
ΠΙΝΑΚΑΣ Παγκόσμιο φαινόμενο! Έχουμε λιγότερους νοσηλευτές και από ιατρούς. Μόνο 3.9 νοσηλευτές ανα 1000 κατοίκους, αλλά 70% παραπάνω αστυνομικούς.απο μ.ο ΕΕ.
Η Ελλάδα έχει λιγότερους νοσηλευτές και απο ιατρούς, κάτι που σύμφωνα με τον πίνακα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, δεν συμβαίνει σε καμία άλλη χώρα του κόσμου.
Η Ελλάδα έχει 3.9 νοσηλευτές για 1000 άτομα, ενώ ενδεικτικά η Γαλλία 7.24, Γερμανία 9.72, Εσθονία 8.5, Ιρλανδία 15.2, Ιταλία 5.44, Λθουανία 7.6, Πολωνία 4.9, Ολλανδία 13.73, Νορβηγία 14,84.
Μην ξεχνάμε ότι στην Ελλάδα έχουμε τούς περισσότερους αστυνομικούς σε αναλογία πληθυσμού στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Συγκεκριμένα έχουμε 5 αστυνομικούς ανά 1000 κατοίκους με τον μ.ο. στην ΕΕ να κυμαίνεται στο 2,9.
Ευχαριστώ τον πολύ καλό φίλο Π.Χ. για την είδηση
Δ.Χ.

.jpg)