22 Νοεμβρίου 2021

"Έργο" παρατημένο (;) που δημιουργεί πολλά προβλήματα στον δήμο Παπάγου-Χολαργού. Ο δήμαρχος...βλέπει; (Φωτογραφίες)

Είναι γνωστή η "ομηρία" των δημάρχων από τους διαφόρους εργολάβους τους οποίους οι ίδιοι αποδέχονται (αναγκαστικά;) ως μέσο λειτουργίας των δήμων τους. Και είναι πολλά τα παραδείγματα κακής (κάκιστης, θα λέγαμε) διαχείρισης και συντήρησης πολλών έργων που έχουν γίνει στην ελληνική επικράτεια.

Δυστυχώς, ο φορολογούμενος πολίτης είναι υποχρεωμένος να δυσκολεύεται στην καθημερινότητά του ΚΑΙ από αυτούς τους εργολάβους, οι οποίοι, με την ανοχή κάποιων (αν όχι όλων...) δημάρχων γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τους πολίτες.

Στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού ένα έργο από τον περασμένο Ιούλιο (ή Αύγουστο, δεν έχει τόση μεγάλη σημασία...) εξακολουθεί να παραμένει...έργο στα χαρτιά, "παρατημένο" - ως φαίνεται - δεν έχει προχωρήσει καθόλου...Η οδός Κύπρου αποκομμένη από την Λεωφ. Μεσογείων...Τον εργολάβο προφανώς και δεν θα τον ενδιαφέρει αν οι οδηγοί κάνουν ολόλκληρους κύκλους για να πάνε στον προορισμό τους. Διαχρονική...συμπεριφορά "επαγγελματιών", διαχρονική και η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ. Ο κος Δήμαρχος, όμως; Ως πότε θα είναι θεατής;


Δείτε φωτογραφίες από το..."έργο"... Ε Δ Ω