19 Ιουνίου 2021

Μία από τα ίδια...

Καμία έκπληξη δεν προκάλεσαν οι δηλώσεις του κ. Τριαντόπουλου και των υπολοίπων στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου. Από τη στιγμή, μάλιστα, που από την περασμένη εβδομάδα είχαν ορίσει τη συνάντηση για σχεδόν μία εβδομάδα μετά (!), ήταν ηλίου φαεινότερο ότι η μερίδα που θα σερβιριζόταν θα ήταν...ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ (γ)ΙΔΙΑ.
Λυπάμαι, μόνο, αυτούς που περίμεναν λαγούς με πετραχείλια. Όχι, υποχρεωτικά, για το σενάριο επιστημονικής φαντασίας για ερχομό του MoneyLover (που, έτσι κι αλλιώς για να ΣΚΕΦΤΕΙ μόνο να έρθει, θα πρέπει να...μυρίσει δολλάρια...), αλλά για όνειρα περί διατήρησης των τριών ή των τεσσάρων από τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώθηκαν.

Καταλάβαμε όλοι, νομίζω, ότι αν μείνει και ένας από αυτούς, επιτυχία θα είναι ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.

Αυτό, όμως, που κατανόησαν πλέον και οι πιο δύσπιστοι, είναι η κοροϊδία που συνεχίζεται. Έσοδα-έξοδα και ...πράσινες τηγανητές ντομάτες. 

Και αντίπαλοι οι ομάδες που κάνουν μεταγραφές. 

Και θέλουν και ευρωλίγκα!

Το καταλαβαίνετε αυτό, έτσι?

Αγαπητοί φίλοι και απογοητευμένοι οπαδοί,

η μόνη λύση-μονόδρομος είναι η συμμετοχή μας στο Champions League. Εκεί που μπορούμε με αυτή την κατάσταση και αυτά τα οικονομικά να έχουμε μια πορεία αντάξια της ΕΞΑΣΤΕΡΗΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ιστορίας και να δείξουμε τον απαραίτητο ΣΕΒΑΣΜΟ στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΝΟΜΑ του Συλλόγου μας.

Σε καμία περίπτωση δεν "κατηγορώ" την τριανδρία (ή τετρανδρία, τώρα) που ηγείται της μετά-Δημήτρη εποχής. Τους "κατηγορώ" μόνο για την εμμονή (και επιμονή) τους στη συμμετοχή στην ευρωλίγκα. Και αυτό, προσωπικά εγώ, δεν μπορώ να το ενστερνιστώ. 

Και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ανεχτώ να βλέπω τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ να εξευτελίζεται από ομαδΟΥΛΕΣ χθεσινές του τύπου Εφές, Χίμκι, Βαλένθια, Άλμπα, Μπασκόνια, Ζενίτ, Φενέρ κ.λπ.

Ενωθείτε και φωνάξτε! Η σιωπή σας ενισχύει τις - ίδιες - δικαιολογίες τους.

Δ.Χ.