8 Μαρτίου 2014

Κούτσα. Wake me up before you go go* (PLEASE GO!)

...και Ρεσιτάλ προπονητικής (ΑΛΛΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ).

Τι είδαν ΠΑΛΙ απόψε τα μάτια μας Παναγία μου; Ούτε ο κος Χατζηγεωργίου είχε το κουράγιο να αναφερθεί στα "πολλά ταξίδια της ομάδας" (είπαμε...οι άλλοι ταξιδεύουν...διαδικτυακά, μόνο η ΠΑΝΑΘΑ του "κόουτς" πάει με το...παραδοσιακό αεροπλάνο!!!)...
Κάτι πήγε να ψελίσει για..."διαιτησία" - άλλη μια ΑΒΑΝΤΑ - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για τον "κόουτς", όμως, η "ΓΑΤΑ" (και καλός προπονητής) Μίσσας του το ξέκοψε : "ο Παναθηναϊκός φταίει...η διαιτησία είναι άλλο πράγμα..."

Πόσα άλλα πρέπει να δούμε και να ΥΠΟΜΕΙΝΟΥΜΕ; Δε βλέπει κανένας ότι η ομάδα ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ; Δεν βλέπει κανένας ότι οι παίκτες "δε βρίσκονται" μεταξύ τους στο παιχνίδι ούτε με...BLUETOOTH; Αυτός ο "κόουτς" έχει καταφέρει να τους κάνει να ξεχάσουν ακόμη και τα βασικά του αθλήματος. Τόσο ΚΑΚΟΣ Παναθηναϊκός, είχε να φανεί από την εποχή που η ομάδα διεκδικούσε - πριν τη ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - την έξοδο στην Ευρώπη και το Κύπελλο Κόρατς (τότε)!
Δεν αντέχει ο κόσμος. Δεν αντέχει η ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ και η ΧΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ της ΟΜΑΔΑΡΑΣ τέτοιο ΚΟΜΠΑΡΣΟ.  
Μέχρι πότε θα περιμένουμε να έλθει ο...εορτάζων την 6η Ιανουαρίου ή ο "Λιθουανίτσιους" ή...κάποιος άλλος. ΤΩΡΑ ήλθε η ώρα. ΤΩΡΑ να σώσουμε την παρτίδα και να μην καταντήσουμε - ΚΑΙ αθλητικά - ο φτωχός συγγενής της Ευρώπης. Σε διαφορετική περίπτωση θα μείνουμε με το "κυπελλάκι" και - ίσως - ΚΑΙ το "πρωταθληματάκι". Ε, και; "Και η Ευρώπη, κύριε;"
Εμείς, οι υπόλοιποι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, αυτοί οι "κινδυνολόγοι", οι "ξερόλες", οι "αντιδραστικοί", η "μειοψηφία", δίνουμε ΡΑΝΤΕΒΟΥ στις 20 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ
Εκεί που θα δούμε ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1,5 και πλέον ΧΡΟΝΟ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ από κοντά.

Δ.Χ.

* Παλιά, μεγάλη επιτυχία των WHAM!