1 Ιουνίου 2020

Είπαν «βάρβαρους» εμάς, αυτοί που σφάζουν τους πρόσφυγες για εμπόριο οργάνων

Το τι ακριβώς γίνεται στη Τουρκία με το εμπόριο οργάνων εις βάρος προσφύγων, είχε αποκαλύψει πρώτο το Olympia. Μερικά χρόνια μετά, δικαιωνόμαστε απόλυτα.
Παιδιά κομματιάζονται για τα όργανα τους, από ένα κράτος – βρικόλακα που όμως θεωρείται σύμμαχος στο ΝΑΤΟ και ελπίζει (λέμε τώρα) για είσοδο στην ΕΕ.

Ποιος θυμάται την σφαγή των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου σε Αλβανικό έδαφος για τον ίδιο λόγο; Από τα ίδια κτήνη; Από τους υπανθρώπους που όμως έχουν δισεκατομμύρια μαύρου χρήματος για να κλείνουν τα στόματα δημοσιογράφων, πολιτικών και λειτουργών κάθε είδους;
– Δείτε ΕΔΩ , αλλά και ΕΔΩ τις αποκαλύψεις του Olympia χρόνια πριν.
Το μεγάλο δίκτυο CBS παρουσίασε ντοκιμαντέρ για το εμπόριο οργάνων στην Τουρκία, αφού οι καταγγελίες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια είναι πάρα πολλές, για Σύρους πρόσφυγες που βρέθηκαν δολοφονημένοι, χωρίς όργανα στο σώμα τους.
Οι αποκαλύψεις, που κάποιοι τόσα χρόνια αρνούνταν να δεχθούν και κανάκευαν τους Τούρκους, μόνο ανατριχίλα προκαλούν. Για «εύκολα χρήματα», όπως πέφτει το δολωματάκι για τους πρόσφυγες στο facebook, οι συμμορίες της εμπορίας οργάνων προσπαθούν να παγιδέψουν όσα περισσότερα θύματα γίνεται. Και πως να μην το κάνουν, όταν η όλη… διαδικασία δεν γίνεται σε κανένα σκοτεινό στενό, αλλά κανονικά στα νοσοκομεία της Τουρκίας, αφού είναι γνωστός ο νόμος του «δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα».
Πρόσφυγες προχώρησαν σε επίσημες καταγγελίες για τα τουρκικά νοσοκομεία, δείχνοντας τα σημάδια στο κορμί τους, λέγοντας ότι μια προφορική επιβεβαίωση ήταν αρκετή για τους «υπεύθυνους» πριν την εισαγωγή στο χειρουργείο, χωρίς κανένα έγγραφο.
Μετά το τέλος του χειρουργείου, οι Τούρκοι έμποροι εξαφανίζονται εγκαταλείποντας τα θύματα με μόνο αμοιβή την όποια προκαταβολή έχουν πάρει, ενώ φυσικά είναι αδύνατος και ο εντοπισμός τους, με κινητά και social media να εξαφανίζονται επίσης.