30 Νοεμβρίου 2019

Ο ΓΑΠ ξεπούλησε τον ΟΤΕ στην Deutsche Telekom και τώρα ο υπουργός παρακαλάει για μειώσεις τιμών ! Αυτό θα πάθετε μόλις ξεπουλήσει ο Χατζηδάκης και την ΔΕΗ !

Οταν στο blog γράφαμε για την εθνική μειοδοσία του ΠΑΣΟΚ στο ξεπούλημα του ΟΤΕ, στην ΝΔ του Σαμαρά πετούσαν χαρταετό και προετοίμαζαν την συγκυβέρνηση.

Πρώτα η Deutsche Telekom «κατέβασε» την μαρκίζα κλείνοντας τον ΟΤΕ, που πλέον ονομάζεται Cosmote, προχθές μάθαμε ότι ξεπουλάει την θυγατρική στην Ρουμανία που αγόρασαν οι Ελληνες με τα λεφτά τους, και τα οποία θα καταλήξουν σε τραπεζικούς λογαριασμούς στην Γερμανία και ως επιστέγασμα ......η Ελλάδα έχει από το ακριβότερο ιντερνετ στην Ευρώπη κι ολόκληρος υπουργός ο Κυριάκος Πιερρακάκης, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να παρακαλάει τις ιδιωτικές εταιρίες να μειώσουν τις τιμές.

Σκέψου, τι έχεις να πληρώσεις στο ρεύμα κακομοίρη Ελληνα, που έκανες υπουργό τον Χατζηδάκη μόλις ξεπουλήσει και την ΔΕΗ. Πανάκριβο ρεύμα που αν δεν έχεις λεφτά να το πληρώσεις, θα ζεις στο κρύο και στο σκοτάδι. Ο ιδιώτης δεν έχει κοινωνικό πρόσωπο