18 Αυγούστου 2019

Send Anywhere - Ασύρματη μεταφορά αρχείων μεταξύ υπολογιστών και κινητών


Με το Send Anywhere μπορούμε να ανταλλάσσουμε αρχεία μεταξύ δύο συσκευών χωρίς να είναι απαραίτητο κάποια εγγραφή και φυσικά χωρίς καλώδια, τουτέστιν, ασύρματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πληκτρολογήσουμε έναν εξαψήφιο κωδικό για τη σύζευξη αυτών (των συσκευών ντε).

Για να δουλέψει σωστά το πρόγραμμα, θα χρειαστεί να το εγκαταστήσουμε και στις δύο συσκευές που θέλουμε να γίνει το αλισβερίσι.  Για παράδειγμα, αν θέλουμε να στείλουμε κάποιο αρχείο από τον υπολογιστή στο κινητό ή το αντίστροφο, θα πρέπει να πάμε στο πεδίο «Transfer» (δώσε, εις την λαϊκή διάλεκτο) και να επιλέξουμε το αρχείο που επιθυμούμε να στείλουμε στην άλλη συσκευή.

Έπειτα, δημιουργείται ένας κωδικός και μέσα σε 10 λεπτά, για λόγους ασφαλείας, θα πρέπει να τον εισάγουμε στην άλλη συσκευή εκεί που λέει «Receive» (πάρε, εις την λαϊκή διάλεκτο). Προς θεού, μην πάτε τότε στην τουαλέτα, μπορεί να μην προλάβετε. Αφού πληκτρολογήσουμε τον κωδικό στη συσκευή που θα το στείλουμε, κατεβάζουμε το αρχείο. Τόσο απλό.

Εάν για οπουδήποτε λόγο δεν έχουμε καταφέρει μέσα σε αυτά τα 10 λεπτά να εισάγουμε τον κωδικό (χμμ, η τουαλέτα που λέγαμε) στην άλλη συσκευή, το αρχείο χάνεται και θα πρέπει να κάνουμε τα βήματα ξανά από την αρχή.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως στην εφαρμογή για τον υπολογιστή μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε και χωρίς να την κατεβάσουμε, απλά πηγαίνουμε στην κεντρική σελίδα της εφαρμογής, πατάμε το μεγάλο + που θα βρούμε για να προσθέσουμε το αρχείο που θα στείλουμε, λέμε στο καρντάση από αλλού να μπει στη σελίδα και να πληκτρολογήσει τον κωδικό για να το κατεβάσει.

Το Send Anywhere πάει με όλα σαν την Coca-Cola, δηλαδή υπάρχουν εκδόσεις για Windows, MacOS, iOS, Android, Linux και ως πρόσθετο στον Google Chrome. Καλά αλισβερίσια!

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Mac OS / Android / iOS
Κατασκευαστής:  send-anywhere.com
Πηγή: send-anywhere.com
Συντάκτης του άρθρου: Orven Shabani