3 Αυγούστου 2019

Δωρεάν Microsoft Office στο ίντερνετ


Όχι δεν διάβασες λάθος. Τα Microsoft Office, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις κανονικά και εντελώς δωρεάν μέσω της Cloud υπηρεσίας τους που έχει μετονομαστεί σε σκέτο «Office» Δηλαδή, το μόνο που χρειάζεσαι να έχεις είναι σύνδεση στο διαδίκτυο. Αν λοιπόν δεν έχεις τα Office στον υπολογιστή σου, μπορείς να δημιουργήσεις, να αναγνώσεις, να επεξεργαστείς και να αποθηκεύσεις τα έγγραφά σου, δωρεάν και Online.
Οι υπηρεσίες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι το Word, Excel, Powepoint και OneNote. Βέβαια, μπορείς να αξιοποιήσεις και άλλες εφαρμογές όπως το Outlook, το Ημερολόγιο, το People, το Skype και το OneDrive.

Πάμε στο ψητό

α. Αν δεν έχει Microsoft Account, πρέπει να κάνεις ένα δωρεάν και στα γρήγορα από εδώ. Με το που το κάνεις, έχεις άμεσα 5 GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο στο OneDrive.





β. Μετά, πας στην σελίδα του Office κάνοντας κλικ εδώ, και πατάς στο εικονίδιο «Use free at Office.com».

γ. Πλέον, βρίσκεσαι μέσα στο περιβάλλον του Office όπου μπορείς να δημιουργήσεις έγγραφα, να ανεβάσεις έγγραφα από τον υπολογιστή σου, να τα επεξεργαστείς και να τα σώσεις, είτε στο OneDrive, για να έχεις πρόσβαση σε αυτά από παντού ή στον υπολογιστή σου. Η αποθήκευση γίνεται είτε στα γνωστά formats των εγγράφων ή σε PDF.







 Αν πάλι θέλεις εναλλακτικές λύσεις Office, μπορείς να διαβάσεις το άρθρο μας που περιλαμβάνει μια λίστα με δωρεάν σουίτες γραφείου


Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: office.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης