12 Ιουνίου 2019

Πως να κατεβάσεις σε MP3 το βίντεο που βλέπεις στο Youtube σε πέντε δευτερόλεπτα


Στην κυριολεξία, σε πέντε δευτερόλεπτα αρχίζεις και κατεβάζεις το βίντεο που θέλεις από το Youtube σε MP3 ή MP4. Χωρίς να κατεβάσεις καμία εφαρμογή στον υπολογιστή ή το κινητό σου και χωρίς να αλλάξεις σελίδα! ( η σελίδα θα αλλάξει αφού πατήσεις το enter)

Πως το κάνω; 
Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ενώ βλέπεις από το youtube το βίντεο που θέλεις να κατεβάσεις, αφαιρείς τα τρία τελευταία γράμματα από το link της λέξης youtube και πατάς το enter! Τι, δεν το κατάλαβες;

Ας πούμε ότι θέλουμε να κατεβάσουμε αυτό το βίντεο: www.youtube.com/watch?v=ZCaRisAVqf4.  Αυτό που κάνουμε είναι να αφαιρέσουμε το ube από την λέξη youtube και πατάμε enter. Το αποτέλεσμα που έχουμε είναι αυτό: www.yout.com/watch?v=ZCaRisAVqf4



Η σελίδα που θα εμφανιστεί είναι και το ζουμί της υπόθεσης. Όπως βλέπετε στο παρακάτω screenshot, το βίντεό μας είναι έτοιμο να κατεβεί ώς ήχος σε μορφή Mp3 ή βίντεο σε Mp4 με ένα κλικ!




Πίσω από αυτή την πανέξυπνη κίνηση βρίσκονται οι δημιουργοί του yout.com και όπως καταλάβατε πρόκειται από τα πιο έξυπνα πράγματα που έχω συναντήσει τελευταία στο διαδίκτυο.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης