17 Ιουνίου 2019

Δάνεια κομμάτων: Όλη η αλήθεια, με στοιχεία.

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κυβέρνησαν 40 χρόνια τη χώρα φροντίζοντας για το «καλό» μας !

Τρυπάει το αυτί η φράση «μαζί τα φάγαμε», γιατί εμείς έχουμε άδειες τσέπες και εκείνοι offshore, καταθέσεις επί καταθέσεων και βίλες σε Αμερικές, Λονδίνα, Παρίσια, …

Όμως, το μέγιστο όνειδος είναι ότι η χώρα όχι μόνο χρεοκόπησε, άλλα έχασε και την εθνική της κυριαρχία και υποτάχθηκε στους τοκογλύφους δανειστές του ΔΝΤ και των συνεταίρων «φίλων» μας στην ΕΕ, με αρχηγό τη Γερμανία, η οποία ακόμη χρωστάει Δίστομο, Καλάβρυτα, …

Τώρα, σαν μωρές παρθένες, τα ίδια κόμματα ζητούν και πάλι την ψήφο μας στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές για να μας ξανα-φροντίσουν !!!
Το γελοίο της όλης κατάστασης είναι που με δικά τους κείμενα παραδέχονται – ισολογισμοί κομμάτων – ότι στο μάθημα των οικονομικών παίρνουν βαθμό κάτω από το μηδέν !!!

Εξωπραγματική κατάσταση. Όχι μόνο είναι ανίκανοι να νοικοκυρέψουν τα οικονομικά των «σπιτιών» τους,αλλά επί πλέον τα χρέη τους αυξάνονται και πληθύνονται, χρόνο με το χρόνο !!!

Για σχέδιο αποπληρωμής ούτε λόγος. Το είπε άλλωστε ο αντιπρόεδρος, ότι τα χρέη πρέπει να παραγραφούν ! Τα δικά μας γιατί όχι ;

Δηλαδή, δεν μπορούν να κάνουν κουμάντο στα κόμματά τους, εξαφανίστηκαν τα αποθεματικά των ταμείων τους και επί πλέον μας φλομώνουν με ένα κάρο ψέματα ότι θα τα καταφέρουν με τα οικονομικά της χώρας !!!

Μάλλον θα εννοούν ότι θα αυξήσουν τις offshore που έχουν, τα σπίτια, τις καταθέσεις …, όπως και ότι πιθανόν με τη δημιουργία ενός νέου τεχνητού ελλείμματος, θα φροντίσουν για τον επανερχομό του επαίσχυντου ΔΝΤ και την εκ νέου τυφλή υπακοή μας στη «φίλη» Γερμανία.

Απορία – Γιατί άραγε εξακολουθούμε να ψωνίζουμε μετά μανίας γερμανικά προϊόντα, ενάντια στα συμφέροντά μας ;

ΝΔ – Αρχεία ισολογισμών
2016 – Ισολογισμός ΝΔ
2017 – Ισολογισμός ΝΔ
2018 – Ισολογισμός ΝΔ

ΠΑΣΟΚ – Αρχεία ισολογισμών
ΠΑΣΟΚ – Ισολογισμός 2016
ΠΑΣΟΚ – Ισολογισμός 2017
ΠΑΣΟΚ – Ισολογισμός 2018

ΔΗΣΥ – Ισολογισμός 2016
ΔΗΣΥ – Ισολογισμός 2017
ΔΗΣΥ – Ισολογισμός 2018

ΣΥΡΙΖΑ – Οικονομικά Στοιχεία
ΣΥΡΙΖΑ – Ισολογισμός 2017
ΣΥΡΙΖΑ – Ισολογισμός 2018


Δημήτρης Μ.