22 Δεκεμβρίου 2018

Παππάς: «Συγνώμη σε όλους, ίσως φταίμε και εμείς για τον Πασκουάλ»

Η ήττα από την Ολίμπια Μιλάνο επηρέασε τον Νίκο Παππά, ο οποίος ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας και την διοίκηση. «Ίσως να φταίμε και εμείς που έχασε την δουλειά του ο Πασκουάλ», τόνισε ο έμπειρος γκαρντ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Νίκος Παππάς στη κάμερα της Nova, λίγο μετά την ήττα από την Όλιμπια Μιλάνο:

«Είμαστε σε αμήχανη θέση. Είμαι εδώ για να πω κάτι στον κόσμο, αλλά δεν ξέρω τί. Έχουμε πει πολλά

λόγια σε αυτά τα ατυχή αποτελέσματα. Τι άλλο να πω στον κόσμο; Χόρτασαν και αυτοί. Ας πάρουμε και καμιά νίκη. Συγνώμη από τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει, από τον πρόεδρο που τα σκάει, τον κύριο Θανάση και από τον Τσάβι Πασκουάλ, που ίσως να φταίμε και εμείς που έχασε την δουλειά του. Έχω κουραστεί και εγώ.

Όταν χάνουμε μέσα στο ΟΑΚΑ και σχετικά εύκολα, ενώ έχουμε καλό ρόστερ, φταίμε. Είναι ιδανικό να παίζεις στο ΟΑΚΑ με 15.000 κόσμου. Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε. Πρέπει να βρούμε τί φταίει, να δουλέψουμε περισσότερο και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ειλικρινά, δεν ξέρω.

Το παράδοξο είναι ότι τα αποδυτήρια είναι μία χαρά, βγάζουν υγεία και όλοι κοιταζόμαστε στα μάτια. Είναι καθαρά αγωνιστικό το πρόβλημα. Μας έχει δημιουργηθεί κάποιο σύνδρομο και δεν κερδίζουμε τα ματς που πρέπει. Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα για τους άλλους, αλλά προσωπικά θα προσπαθήσω να δώσω το κάτι παραπάνω για να είναι ο Παναθηναϊκός εκεί που πρέπει.

Επηρεαστήκαμε από τις εξελίξεις, έγιναν όλα ξαφνικά. Το μόνο που μπορείς να κάνεις όμως είναι να βγαίνεις και να παίζεις. Όταν βγαίνεις όμως εδώ έξω πρέπει να ακολουθήσεις ένα πλάνο και ομάδες όπως την Αρμάνι, χωρίς να την υποτιμώ, πρέπει να την κερδίζεις. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες».