21 Δεκεμβρίου 2018

ΜΗΤΣΑΡΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣ;

Όχι δεν είμαστε αυτοί που θα σου πουν πως από την αρχή τα λέγαμε γιατί ήταν επιλογή μας να μην μιλήσουμε παρόλο που βλέπαμε πως η ομάδα μικραίνει. Όχι δεν είμαστε αυτοί που το παίζουν προπονητές και έχουμε τις λύσεις να προτείνουμε που δεν τις βλέπεις. Όχι δεν είμαστε μανατζαρεοι ούτε εκατομμυριουχοι να σου πούμε πως θα βάλεις τα χρήματα σου.

Εμείς είμαστε αυτοί που μάθαμε τον μπασκετικό Παναθηναϊκό πριν απο το Τελ Αβίβ. Που κάναμε τράκα κατοστάρικα για να κατεβούμε στο Ισραήλ και όσοι δεν τα κατάφεραν κυνηγούσαν τους γαύρους σε όλη την Ελλάδα που πήγαιναν να σηκώσουν κεφάλι στην πρόκριση τους. Εμείς είμαστε αυτοί που πήγαμε παντού και ζήσαμε το όνειρο που η οικογένεια σου μας χάρισε απλόχερα. Αυτοί που παρά τις διαφωνίες μας πήραμε μαζί με άλλους 9000 ενα ακριβό διαρκείας, με χρήματα που ζοριζόμαστε για να τα βγάλουμε.


Όμως εμείς είμαστε οπαδοί και είσαι στην διοίκηση του συλλόγου και γι’αυτό μόνο στα ίσια μπορούμε να σου μιλήσουμε, έτσι ξέρουμε σαν Παναθηναϊκοί έτσι μιλούσαμε και με τον πατέρα σου. Είναι προφανές ότι η Λίγκα έχει ανέβει επίπεδο, ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και πως για να έχουμε πραγματικά πρωταγωνιστικό λόγο σε αυτή την διοργάνωση το δικό μας ροστερ θα πρέπει να είναι αυτού του επιπέδου.

Είναι επίσης προφανές ότι το ροστερ που έχουμε αυτή την στιγμή δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να πιάσει κανένα Ευρωπαϊκό στόχο. Κατά την γνώμη μας η εικόνα της ομάδας αντανακλά την δική σου εικόνα. Μια εικόνα που ακροβατεί μεταξύ του Ελληνικού πρωταθλήματος, δηλ να κερδίζουμε τον Ολυμπιακό και μιας ομάδας που θα προσπαθήσει να κάνει κάποιες καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη. Νομίζουμε πως αυτό το ξέρεις απο την αρχή όπως επίσης και την πρόθεση σου να μην βάλεις περισσότερα χρήματα. Το γιατί το ξέρεις εσύ και είναι δικαίωμα σου, αυτό όμως που χρωστάς σε εμάς είναι απο την αρχή ενα ξεκάθαρο πλάνο με εφικτούς στόχους και όχι μεγάλα λόγια.

Ξέρουμε πως να χάνει κάποιος τον πατέρα του είναι δύσκολο.Φανταζόμαστε πως αν έχεις να κουβαλήσεις και το βάρος του ονόματος Γιαννακόπουλος είναι ίσως επιπλέον δύσκολο. Όμως ξέρεις αληθινά γιατί την έχεις νιώσει στο πετσί σου την αγάπη μας για την οικογένεια σου και την στήριξη μας στην ομάδα.

Συνέχισε σαν Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος του Μεγαλύτερου Συλλόγου της χώρας.

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13