10 Σεπτεμβρίου 2018

Οι Mogwai επιστρέφουν στην Ελλάδα

Το αγαπημένο συγκρότημα του ελληνικού κοινού, οι Mogwai, επισκέπτονται την Ελλάδα για δύο εμφανίσεις, στις 30 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη (Principal Club Theater) και την 1η Δεκεμβρίου στην Αθήνα (Piraeus 117 Academy), αντίστοιχα.

Οι Σκωτσέζοι Mogwai, ως μία ιδιαίτερη μουσική κολεκτίβα που έχει δημιουργήσει τη δική της μουσική σχολή, είναι ένα «intellectual» μίγμα ποστ, καλλιτεχνικού ροκ και κιθαριστικού instrumental. Επηρεασμένοι από τους Ισλανδούς Sigur Ros, έδειξαν τη δυναμική τους από το πρώτο τους άλμπουμ, «Mogwai Young Team», και κατάφεραν να αποδώσουν την προσωπική τους αισθητική και με τα επόμενα άλμπουμ τους, «Come on Die Young», «Rock Action» και «Happy Songs for Happy People».


Ψυχεδελικοί και τολμηροί, δεν διστάζουν να ενισχύσουν μία μουσική μελωδία με ισχυρές ηλεκτρικές κιθάρες και να αποστασιοποιηθούν από το ρετρό ροκ. Δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στα βίντεο και τις ζωντανές τους εμφανίσεις, ενώ έχουν συνθέσει τη μουσική της ταινίας «The Fountain», του Ντάρεν Αρονόφσκι, για την οποία κέρδισαν πολλά βραβεία.
GUS MORAINSLIE
Τώρα, οι Mogwai επιστρέφουν με το soundtrack της νέας ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Kin» των αδερφών Jonathan & Josh Baker, που πρόσφατα ξεκίνησε την πορεία της στους κινηματογράφους. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Jack Reynor, Zoë Kravitz, Carrie Coon, James Franco και ο Dennis Quaid.


Ο Stuart Braithwaite δηλώνει: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που κληθήκαμε από τους Jonathan και Josh Baker's να γράψουμε το original soundtrack για την πρώτη, μεγάλου μήκους ταινία τους, το «Kin». Ήταν υπέροχο να δουλεύουμε σε ένα πρότζεκτ τόσο διαφορετικό από ότι έχουμε κάνει ως τώρα και να βλέπουμε το πως η μουσική μας έρχεται και δένει σε ένα τόσο διαφορετικό περιβάλλον από αυτά όπου έχει χρησιμοποιηθεί έως τώρα. Η μουσική για αυτό το φιλμ είναι από τις πιο αγαπημένες μου δουλείες που έχουμε κάνει ως Mogwai μέχρι σήμερα και ανυπομονώ να την ακούσει ο κόσμος».
Τιμές εισιτηρίων
Αθήνα - Στην έναρξη προπώλησης η τιμή θα είναι 26 ευρώ (περιορισμένος αριθμός early bird εισιτηρίων)Μετά την εξάντλησή τους, η τιμή προπώλησης θα διαμορφωθεί στα 28 ευρώ. Στην τελική φάση προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 30 ευρώ.

GUS MORAINSLIE
Θεσσαλονίκη - Στην έναρξη προπώλησης η τιμή θα είναι 23 ευρώ (περιορισμένος αριθμός early bird εισιτηρίων)Μετά την εξάντλησή τους, η τιμή προπώλησης θα διαμορφωθεί στα 25 ευρώΗ τιμή στο ταμείο θα είναι στα 28 ευρώ.
Προπώληση εισιτηρίων
Η προπώληση θα ξεκινήσει άμεσα από το δίκτυο viva.gr
Ηλεκτρονικά για Αθήνα και Θεσσαλονίκη στο www.viva.gr
Τηλεφωνικά στο 11876

Φυσικά σημεία προπώλησης 
Seven Spots | Viva Kiosk Σύνταγμα + Viva Spot Τεχνόπολη | Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία | αθηνόραμαgr. | Yioleni's | Kremlino

Επιπλέον φυσικό σημείο προπώλησης στην Αθήνα είναι το Ticket House - Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς). Τηλ.: 210 3608366
Ηλεκτρονικά στο www.tickethouse.gr  (Για τις online αγορές μέσω tickethouse.gr υπάρχει 10% επιβάρυνση).

Επιπλέον φυσικά σημεία προπώλησης στη Θεσσαλονίκη είναι τα Musicland - Μητροπόλεως 102, τηλ.: 2310 264 880, Rover - Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα, τηλ.: 2310 544 304, Principal Club Theater - 26ης Οκτωβρίου 15, τηλ.:231 042 8088.