4 Σεπτεμβρίου 2018

Αυτό είναι εσχάτη προδοσία: Φέρνουν γάλα σε σκόνη από Γερμανία και Βουλγαρία διαλύοντας τον παραγωγικό ιστό της Ηπείρου!

Οργανωμένα κυκλώματα στην Ήπειρο, έχουν στήσει φάμπρικα και φέρνουν γάλα σε σκόνη από Γερμανία και Βουλγαρία, παρασκευάζοντας έτσι μαϊμού, νοθευμένη φέτα.

Είναι τόσο αισχροί και κερδοσκόποι, τόσο οργανωμένοι εγκληματίες, που έχουν στήσει και αυτοδιοικητική παράταξη για να διεκδικήσει χρίσμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται!

Οι αρχές και η κυβέρνηση υποχρεούται άμεσα να προβεί σε μαζικούς ελέγχους ώστε να εντοπίσει αυτούς που συμμετέχουν στην άθλια φάμπρικα που καταστρέφει τον παραγωγικό ιστό της Ηπείρου. Είναι αδιανόητο να θησαυρίζουν πέντε λαμόγια καταστρέφοντας τους χιλιάδες παραγωγούς και τις σοβαρές επιχειρήσεις που στηρίζουν την τοπική και εθνική οικονομία. Και να έχουν μάλιστα το θράσος να επιχειρούν να αλώσουν την αυτοδιοίκηση με τα εκατομμύρια που έχουν μαζέψει.

Ο περιφερειάρχης Ηπείρου που δίνει μάχες εδώ και δεκαετίες για να κρατήσει τις δουλειές και τους ανθρώπους, πρέπει να στηριχθεί από όλους, ανεξαρτήτως κομματικών θέσεων. Ειδικά από τον ελεγκτικό μηχανισμό του κράτους.