6 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Μητσοτάκης αύξησε τον τραπεζικό δανεισμό του κόμματος κατά 25 εκατομμύρια € σε 12 μήνες! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Είναι ο άνθρωπος που παριστάνει τον γκουρού της ελεύθερης οικονομίας, την οποία φυσικά δεν έχει υπηρετήσει ούτε για μία ημέρα. Ο αιώνια διορισμένος στο Δημόσιο και μάλιστα χωρίς ΑΣΕΠ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατάφερε το ακατόρθωτο. Αντί να εξυγιάνει τα οικονομικά του κόμματος οπως δεσμεύτηκε και να μειώσει τον τραπεζικό δανεισμό, τον αύξησε κατά 25 εκατομμύρια € μόλις σε έναν χρόνο! Και εδώ προκύπτει μείζον θέμα.



Πως αυξήθηκε ο τραπεζικός δανεισμός σε ένα χρεοκοπημένο κόμμα το οποίο δεν μπορεί να καλύψει ούτε τα υφιστάμενα δάνεια; «Πείστηκαν» και οι τραπεζίτες από τις δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν ανέλαβε την προεδρία του κόμματος; Και αφού πείστηκαν και τους έπιασε κορόιδα, πως επέτρεψαν όταν διαπίστωσαν ότι τους έλεγε ψέματα να συνεχίσουν να τον δανείζουν; Πως είναι δυνατόν να αυξάνει κατά 10% τα δάνεια 40 ετών μέσα σε μόλις 12 μήνες; Και πως είναι δυνατόν η κυβέρνηση να επιτρέπει να συνεχίζεται αυτή η φαρσοκωμωδία;