15 Μαρτίου 2018

Γυναίκα ξύπνησε από το κώμα – Αυτά που είπε στους γιατρούς ότι είδε ενώ «κοιμόταν», θα το θυμούνται για πάντα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν δεν αισθανόμαστε καλά, συνήθως αναβάλλουμε τις επισκέψεις στον γιατρό. Η Yvone Sklar ήταν άρρωστη για δύο εβδομάδες με γρίπη, όπως νόμιζε. Ωστόσο, ανακάλυψε ότι είχε κάτι πολύ πιο σοβαρό από γρίπη όταν κατέρρευσε. Η Yvone είχε πνευμονία και ο βήχας της ήταν δυνατός και επίπονος.

Την μετέφεραν στο νοσοκομείο για την εξετάσουν και όταν έφτασε, μίλησε με έναν γιατρό για την κατάσταση της. Ο γιατρός της είπε ότι η κατάσταση ήταν χειρότερη από ότι περίμενε, αφού οι εξετάσεις αποκάλυψαν ότι το αίμα της είχε μολυνθεί. Οι γιατροί είπαν στην Yvone ότι περνούσε σηπτικό σοκ και ότι έπρεπε να πέσει σε τεχνητό κώμα, ώστε να θεραπευτεί σωστά η λοίμωξη.

Παρ’όλο που βρισκόταν σε κώμα, οι αγαπημένοι της Yvone την στήριζαν. Οι φίλοι της συγκεντρώνονταν κάθε μέρα για να προσευχηθούν για εκείνη και να ζητήσουν από τον Θεό να την θεραπεύσει. Ενώ βρισκόταν σε κώμα, της συνέβη κάτι απίθανο.

Πήγε στον Παράδεισο και άρχισε να βλέπει απίστευτες εικόνες. Λέει ότι είδε ακόμα και τον Χριστό και ότι είχε ένα ξεχωριστό μήνυμα για εκείνη.

Δείτε στο βίντεο το μήνυμα που της έδωσε!