27 Δεκεμβρίου 2017

[Tzampa.TV]: Δες τζάμπα Ελληνική Συνδρομητική Τηλεόραση



Ναι καλά βλέπετε στον τίτλο. Δεν είναι τρολάρισμα ούτε επιθυμούμε να προσελκύσουμε κόσμο με Clickbait τίτλους! Το Tzampa.tv είναι ένα site με δωρεάν πρόσβαση σε συνδρομητικά κανάλια της Ελληνικής τηλεόρασης (nova, Ote κτλ) χωρίς κάποια συνδρομή. Εκτός από τα συνδρομητικά μπορείτε να δείτε και τα κλασικά κανάλια όπως Ant1 Σκαι, ΕΡΤ κτλ. Ακόμα μπορείτε να δείτε και Nickelodeon!

Τέλος να αναφέρουμε ότι υπάρχουν και τα πονηρά κανάλια για τους ενήλικες της παρέας!


Με το που μπείτε στην σελίδα του Tzampa.tv, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι είστε άνθρωπος και όχι ρομπότ, κλικάροντας στο τετράγωνο πλαίσιο που υπάρχει. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί το κυρίως μενού με την αριστερή στήλη να υπάρχουν όλα τα διαθέσιμα κανάλια, στην μεσαία στήλη υπάρχει ο player όπου θα παίζει το κανάλι που επιλέξατε, ενώ στην δεξιά στήλη, υπάρχει το ημερήσιο πρόγραμμα του εκάστοτε καναλιού.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι δημιουργήθηκε εφαρμογή για Android συσκευές για να βλέπετε TzampaTV μέσα από το κινητό σας χωρίς προβλήματα, η οποία βρίσκεται δωρεάν στο google play store και θα την βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.


Δείτε τζάμπα Ελληνική συνδρομητική τηλεόραση ►► Tzampa.tv

Σημαντικό: (update 14/12/17): Μόλις δημιουργήθηκε ένα FAQ από του ιδρυτές του TzampaTV όπου εξηγούν τα πάντα για την λειτουργία του και ότι πλέον δεν χρησιμοποιείται επεξεργαστική ισχύ των υπολογιστών σας (monero mining) ως ανταμοιβή γιαυτό που προσφέρουν. Πλέον θα έχουν κανονικές διαφημίσεις.

Σημαντικό (2): Το tzampaTV χρησιμοποιεί όχι νόμιμους τρόπους για να παράξει συνδρομητικό περιεχόμενο. Εμείς ως dwrean.net δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το υλικό που θα δείτε. Επίσης, το TzampaTV χρησιμοποιεί και "κανονικά κανάλια" για να δείτε τηλεόραση δωρεάν, όπως είναι ο ANT1, το SKAI, η ΕΡΤ κτλ. Σε αυτά τα κανάλια δεν υπάρχει καμία παρανομία. Εμείς, απλά δρούμε ως συμβουλευτική υπηρεσία και το άρθρο αυτό έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα.

Σημαντικό (3): Τελευταίες πληροφορίες λένε ότι όσοι χρησιμοποιείτε Mozilla Firefox για να μπείτε στο TzampaTV, δημιουργούνται προβλήματα με κολλήματα κτλ. Σας προτρέπω να δοκιμάσετε τον Google Chrome.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης