7 Δεκεμβρίου 2017

Γιατί καλέσατε τον κ.Ερντογάν, κύριε Παυλόπουλε;


Ερώτημα στον αξιότιμο Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Γιατί καλέσατε τον κ.Ερντογάν, κύριε Παυλόπουλε;


Να ενημερωθεί άμεσα ο λαός για τον λόγο της πρόσκλησης
και τα θέματα της συζήτησης !

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας,
Πριν λίγες μέρες ο ελληνικός λαός πληροφορήθηκε ότι προσκαλέσατε για επίσημη επίσκεψη στην πατρίδα μας στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2017 τον Πρόεδρο της Τουρκίας κ.Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Όμως, κύριε Πρόεδρε, παραλείψατε να ενημερώσετε τον ελληνικό λαό για τους λόγους που «επέβαλαν» αυτή την πρόσκληση ή, τους λόγους που σας οδήγησαν στην ανάληψη από εσάς αυτής της πρωτοβουλίας, ειδικά αυτές τις ημέρες.
Αποτελεί μεγάλη σας παράλειψη επίσης, αξιότιμε Πρόεδρε, να πληροφορήσετε τους Έλληνες πολίτες για τα θέματα που προτίθεστε εσείς και η κυβέρνηση να θέσετε στον Τούρκο Πρόεδρο.
Κατά τη γνώμη μας, οφείλατε να είχατε πράξει τα παραπάνω!
Πλεονάζει, ασφαλώς, να σας διατυπώσω την ελπίδα μας να κατανοήσετε ότι οφείλετε να ενημερώσετε -τουλάχιστον- την κοινή γνώμη και όλους τους Έλληνες για το περιεχόμενο, τα αποτελέσματα, το ύφος και το κλίμα των συζητήσεων με τον Πρόεδρο της Τουρκίας μετά το πέρας των συζητήσεων.
Διαφορετικά, θα είστε κι εσείς υπεύθυνος για τις όποιες συνέπειες, τη στάση, το ύφος, τις δηλώσεις και τις ακρότητες του Τούρκου Προέδρου και των κυβερνητικών παραγόντων που τον συνοδεύουν μετά το πέρας της επίσημης επίσκεψής του στην πολύπαθη πατρίδα μας μετά τη δική σας πρόσκληση.
Αθήνα 6/12/2017
Μετά τιμής
Αλέξης Π. Μητρόπουλος
Πρόεδρος ΕΝΥΠΕΚΚ