13 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΕΑ «ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ» ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ «AREA 51», ΑΠΟ ΤΗΝ UFO-SEEKERS!

Αρχές του μήνα, δύο θαρραλέοι εξερευνητές της αμερικανικής ομάδας UFO Seekers, ο Τιμ και η Τρέισι Ντόιλ, ανέβηκαν σε ένα βουνό πλησίον της στρατιωτικής βάσης της «περιοχής 51» (ή της Area 51) στην έρημο της Νεβάδα, για να την φωτογραφήσουν με τηλεσκοπικό φακό.

Οι φωτογραφίες της περιοχής είναι από τις καθαρότερες που έχουν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας και αμέσως άναψαν «φωτιές» στις συνωμοσιολογικές ιστοσελίδες των ΗΠΑ. Και οι φωτιές δεν άναψαν μόνο για τις φωτογραφίες, αλλά και για την συχνή κινητικότητα που παρατηρήθηκε στην βάση, όπως φαίνεται και στο βίντεο που τράβηξαν από την κορυφή του Τίκαμπου, στο οποίο φαίνονται αυτοκίνητα και φορτηγά να μετακινούνται από το ένα σημείο της βάσης στο άλλο.



Εδώ και δεκαετίες, η «περιοχή 51» έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των συνωμοσιολόγων ανά τον κόσμο, με χιλιάδες εξ’ αυτών να πιστεύουν ότι σε αυτή την περιοχή κρύβονται όλα τα μυστικά του αμερικανικού στρατού για την εξωγήινη ζωή. Η «περιοχή 51», που υπάγεται στην στρατιωτική βάση Έντουαρντς της Καλιφόρνια, άνοιξε το 1955 για να πραγματοποιηθούν οι πρώτες δοκιμές του αεροσκάφους Lockheed U-2. Έγινε, όμως, διάσημη ανά τον κόσμο μετά από καταγγελίες πολιτών και κατοίκων της περιοχής για περίεργα ιπτάμενα αντικείμενα και εξωγήινη δραστηριότητα. Έτσι, δεκάδες έχουν προσπαθήσει τις τελευταίες δεκαετίες να μπουν κρυφά στη περιοχή της στρατιωτικής βάσης ή, έστω, να την φωτογραφήσουν από κοντινή απόσταση.