7 Ιουλίου 2017

Τελικά λεφτά υπάρχουν… για το «golden girl» του Υπερταμείου ξεπουλήματος

H «αριστερή τραπεζίτισσα» και διευθύνουσα
σύμβουλος του Υπερταμείου ξεπουλήματος, Ράνια Αικατερινάρη,
παραδέχθηκε πως παίρνει 270.000 ευρώ·
εκφράζοντας και... παράπονο, μάλιστα, αφού - όπως είπε:
«Η αμοιβή μου είναι περίπου το 20% της αμοιβής που έπαιρνα
ως διευθύνων σύμβουλος της ΚRAFT»
Σε μια από τις συνηθισμένες ανούσιες διαμάχες εντός της Βουλής μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, αποκαλύφθηκε ότι ο ετήσιος μισθός της συμβούλου του Υπερταμείου «αξιοποίησης» της δημόσιας περιουσίας και κόρης πρώην βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ, Ουρανίας Αικατερινάρη, φτάνει στο ποσό των 270.000 ευρώ!

Είναι προκλητικό σε μία εποχή όπου τα λαϊκά στρώματα δοκιμάζονται από την φτώχεια και την ανέχεια και το παρόν και το μέλλον της νεολαίας να χαρακτηρίζονται από την ανεργία, την ανασφάλιστη και χωρίς δικαιώματα εργασία, κυβερνητικά στελέχη να παίρνουν παχυλούς μισθούς στελεχώνοντας υπηρεσίες και μηχανισμούς για το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου.
Είναι κοροϊδία κάθε λαϊκή κι εργατική κινητοποίηση που διεκδικεί τη βελτίωση των όρων ζωής μας, να απαντάται από τη δικαιολογία της έλλειψης χρημάτων και κονδυλίων. Αυτές είναι οι απαντήσεις, στο γιατί δεν γίνονται προσλήψεις, στο γιατί κόβονται μισθοί, συντάξεις κι επιδόματα ανέργων. Τελικά λεφτά υπάρχουν και μάλιστα πολλά, αλλά οι προτεραιότητές τους δεν είναι δοθούν στον λαό και τις κοινωνικές ομάδες που υποφέρουν από τις συνέπειες της κρίσης τους.
Oι αντιφάσεις τους μας εξοργίζουν και εφόσον υπάρχουν χρήματα, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να πάρουμε ό,τι μας στερούν. 
http://ergasianet.gr/