25 Ιουνίου 2017

"Μαντζαράκος".

Έβγαλε τα μηνύματα με τον μάνατζερ του Μάντζαρη ο Γιαννακόπουλος! (pics)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε στον Βαγγέλη Μάντζαρη αποκαλύπτοντας τα μηνύματα τα οποία αντάλλασσε με τον μάνατζέρ του, Δημήτρη Τοπαλίδη!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Supefoods απάντησε στον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος λίγο νωρίτερα ανέφερε πως δεν είχε συμφωνήσει με τους «Πράσινους», προτού ανανεώσει την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να δημοσιεύσει στο Instagram μεγάλο κομμάτι των συνομιλιών του με τον μάνατζερ του Μάντζαρη, Δημήτρη Τοπαλίδη, με τις φωτογραφίες να δείχνουν την συχνή επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μάλιστα, στα μηνύματα που δημοσίευσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γίνεται λόγος για ραντεβού και συναντήσεις, ενώ στις εικόνες φαίνονται και οι ώρες από τις κλήσεις που υπήρξαν τόσο με τον εκπρόσωπο όσο και με τον αδερφό του Βαγγέλη Μάντζαρη.

Στη λεζάντα των φωτογραφιών, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρει: «Κάποια ο ίδιος, κάποια ο αδερφός και κάποια ο ατζέντης... βούλωσε το στοματάκι σου», ενώ, απαντώντας σε σχόλια οπαδών, ανέφερε: «Δεν ασχολούμαι αλλά ψεύτη δεν θα με βγάλει κανείς... ότι λέω μπορεί να μην αρέσει πάντα αλλά είναι πάντα η αλήθεια». 

Αναπάντητη 15' πριν από το ραντεβού με τους Αγγελόπουλους

Μεταξύ των μηνυμάτων που δημοσίευσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είναι και ένα με αναπάντητη κλήση από τον αδελφό του 27χρονου γκαρντ, Αντώνη Μάντζαρη, 15' πριν από το κρίσιμο ραντεβού με τους αδελφούς Αγγελόπουλους. 

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Μάντζαρης κάλεσε τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ στις 16/6 και ώρα 14:45. Το ραντεβού με τους Αγγελόπουλους είχε οριστεί για την ίδια μέρα στις 15:00 και τελικά άρχισε στις 15:50. Μετά την εν λόγω συνάντηση ήρθε η ανανέωση του «Μάντζα» μέχρι το 2020. Μάλιστα, ο Γιαννακόπουλος μετά την παραπάνω αναπάντητη, απάντησε με γραπτό μήνυμα: «Πες τους να πα' να γαμ$@& και έλα».

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες: