2 Μαρτίου 2017

Το Κέντρο Πολιτισμού "Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος", παραδόθηκε - ΛΕΕΙ - στο δημόσιο...Να γελάσουμε τώρα ή αργότερα;

Κόντρα στις καχυποψίες και την υφεσιακή εποχή, το σχέδιο του ιταλού αρχιτέκτονα Ρέντσο Πιάνο και της διοίκησης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, που παρουσιάστηκε το 2009 στο Ζάππειο, μετουσιώνεται από όραμα σε πραγματικότητα. Στο Δημόσιο πέρασε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), την Πέμπτη, κατά την τελετή παράδοσης του έργου παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού και άλλων παραγόντων της πολιτειακής ηγεσίας.

Το έργο παρέδωσε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», Ανδρέας Δρακόπουλος, ενώ τη μεταβίβαση υπέγραψαν ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Χριστίνα Λαμπροπούλου, οικονομική διευθύντρια του Ιδρύματος.
 
ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...

Ας ρίξουμε μια ματιά ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ των βιογραφικών κάποιων εκ των μελών του ΔΣ:Νίκος Μανωλόπουλος - Διευθύνων Σύμβουλος
Ήταν Γενικός Διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών από το 1990 μέχρι 2013. Σήμερα εργάζεται ως εμπειρογνώμων για θέματα πολιτιστικής και οικονομικής ανάπτυξης.
Έχει συμμετάσχει σε πολλά Διοικητικά Συμβούλια πολιτιστικών οργανισμών και επιχειρήσεων.

Ματίνα Στέα - Μέλος
Εργάστηκε ως δικηγόρος Αθηνών από το 1986 μέχρι το 2016 και διετέλεσε νομικός σύμβουλος μεγάλων εταιρειών. Ως νομικός σύμβουλος του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών επί δεκαεπτά χρόνια, οργάνωσε και διηύθυνε το νομικό τμήμα της εταιρείας, ενώ παράλληλα διετέλεσε γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου, αποκτώντας σημαντική εμπειρία στη σύμπραξη δημοσίου-ιδιωτικού τομέα.

Δημήτρης Κάρναβος (Δήμαρχος Καλλιθέας)
Είναι Επιχειρηματίας στο χώρο του Περιβάλλοντος και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.
Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής σε μεγάλες ανώνυμες εταιρίες του ευρύτερου δημόσιου τομέα.
 
πληροφορίες από: news.gr και epoli.gr
 
Δηλαδή...κύριοι, το Ίδρυμα "παραδόθηκε" στο δημόσιο...Να γελάσουμε τώρα; ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ αμφισβητούνται οι σπουδές και τα πτυχία των αναφερομένων. ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ο τρόπος που έγινε η όλη διαδικασία και ο λόγος για τον οποίο ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ πρόσωπα που δραστηριποιούνται στον ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ - ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομέα.
 
Μην κοροϊδεύετε τον κόσμο...
 
Διαβάστε και τα παρακάτω χρήσιμα άρθρα...