31 Δεκεμβρίου 2015

ΚΛΟΠΗ - ΔΩΡΟ στον Money-Lover.

Αυτός είναι ο τίτλος του σημερινού έργου που παίχτηκε στην Κωνσταντινούπολη.
Ένας ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, κατά την ταπεινή μου άποψη.
Ένας ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ που έπαιξε πολύ καλά, τηρουμένων των αναλογιών, των...ΑΝ-αναλογιών και της ατυχίας (Μητσάρας).

Από την άλλη, ένας ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ καλλικάντζαρος ΟΥΝΤΟ (και μην ακούσω..."έπαιζε στο ΝΒΑ"...), που είχε ΑΣΥΛΙΑ στα ΒΗΜΑΤΑ, τουλάχιστον σε τρεις (3) φάσεις. Άσε αυτόν τον Ντίξον...καλός παίκτης, όμως τα...χεράκια του στην άμυνα...πήγαιναν κι ερχόντουσαν!
Το αντιαθλητικό δεν το γνωρίζουν, πιθανώς, οι διαιτητές...Ούτε το hand-checking ως...ΞΥΛΟ της αρκούδας...Ούτε την τεχνική ποινή για τις διαμαρτυρίες σε ότι δεν μας αρέσει..Έτσι Ζέλικο?

Συμπέρασμα...ΕΧΘΡΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, προσανατολισμένη στις ορέξεις και τις γκρίνιες του Money-Lover. Φανταστείτε να έχανε...με τέτοιο BUDGET...Φανταστείτε τι θα αντιμετώπιζε. Και μιλάω για ΜΕΣΑ από την ομάδα, γιατί τα ΜΜΕ πάλι θα τον εκθείαζαν...

Δεν πειράζει. Ευτυχώς που το είδαν πολλοί το παιχνίδι. Ήμασταν τυχεροί που το έδειξε η κρατική τηλεόραση - αλήθεια πώς "ξέφυγε" αυτό από τη συνδρομητική/ΓΙΑ ΟΛΙΓΟΥΣ και ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ (ξέρω-ξέρω..."συμφωνίες" για εμάς...ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ...). 
Όλοι είδαν, λοιπόν, τι ακριβώς συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα, κατά τις κρίσιμες ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΝΕΡ επιθέσεις και κατά τα τελευταία 3 λεπτά.
Μη σπρώχνετε βρε παιδιά. Εντάξει, κέρδισε ο καλύτερος... ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. Και ο νοών νοείτω...

Λύκοι θα υπάρχουν όσο υπάρχουν πρόβατα


Υ.Γ. Και το ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ερώτημα παραμένει...ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΙΚΤΗ; (Ξέρετε ποιος...και ο ίδιος ξέρει ότι...Δ Ε Ν!!!)