22 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΒΙΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχει «έλεος», πρόκειται για Νεοναζί του Δ΄ Γερμανικού Ράιχ, που κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση αποκαλείται. 
Για αυτό δεν έρχεται η Τρόικα, παριστάνει τον δύσκολο νταβατζή σε ξεζουμισμένες φαφούτες γεροπουτάνες. 
Που να μη σώσουν ποτέ να ξανάρθουν οι άθλιοι δολοφόνοι, τερατόμορφα σκουλήκια, που στέλνουν ηλεκτρονικά μηνύματα με σκληρότερες περικοπές σε μισθούς και κοινωνικές δαπάνες. 
Εξ αρχής, άλλωστε, διέταξαν: Το 2019 – 2020 θα γίνεται Ρουμανία ή Βουλγαρία, πάει να πει συντάξεις 300 ευρώ, στα 70 έτη και μισθοί 350 ευρώ, εφόσον υπάρχουν στα ταμεία και με την προϋπόθεση ότι θέλουν να δώσουν αυτά τα ψίχουλα τα αφεντικά. Ήδη είμαστε στο 2015 και από οικονομικής άποψης απέχουμε πάρα πολύ από την απόλυτη εξαθλίωση, τώρα επικρατεί μόνο σχετική, για αυτό και ο διεφθαρμένος, ηλίθιος και ψεκασμένος δια της οθόνης όχλος κοιμάται του καλού καιρού.
Για αυτό δεν γίνεται «επανάσταση» και βρίσκονται σε εξέλιξη ποικίλα πολιτικά καραγκιοζιλίκια από πανικόβλητους δοσίλογους, που εκλιπαρούν να παραταθεί λίγο ο παράνομος βίος της Βουλής. 
Να πάρουν καμιά δεκαπενταριά ακόμα παχυλά μηνιάτικα στην τούρλα της ανεργίας όλες αυτές οι αποτυχημένες μαριονέτες, που παριστάνουν τους εθνοπατέρες! 
Και ως δοσίλογοι, πλέον, είναι αγέλη αποτυχημένων, «καμμένοι» κι από τα ίδια τα ξένα αφεντικά. 
Για αυτό γίνονται απανωτά θεσμικά πραξικοπήματα, μήπως τελικά βγει Παππούλης Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, με καισαρική τομή ή τερατογέννηση.
Ανώνυμος Έλλην