30 Ιουλίου 2014

Να είσαι καλά Σάρας. Σ' ευχαριστούμε. Σε περιμένουμε στην ΠΑΝΑΘΑ.

«Αποσύρεται κι αναλαμβάνει βοηθός προπονητής ο Γιασικεβίτσιους»

Σύμφωνα με λιθουανικό Μέσο, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει καταλήξει στην αποχώρησή του απ' την ενεργό δράση και στην ενασχόλησή του με την προπονητική.

Έπειτα την ολοκλήρωση της εγχώριας LKL, ο 38χρονος «Σάρας» είχε εξηγήσει πως ήταν αναποφάσιστος ως προς το μέλλον του. Σύμφωνα με το λιθουανικό Μέσο LNK, πλέον έχει καταλήξει στην αποχώρησή του απ' την ενεργό δράση. Παρόλα αυτά, όχι κι απ' το μπάσκετ, αφού φέρεται να 'χει έρθει σε προφορική συμφωνία για τη θέση του βοηθού προπονητή της Ζαλγκίρις Κάουνας.

«Ουδέν σχόλιο. Αν η ομάδα δεν ανακοινώσει κάτι επισήμως, δε σχολιάζω» είπε στη λιθουανική ιστοσελίδα lrytas.lt ο μάνατζερ της ομάδος του Κάουνας, Παούλιους Μοτεγιούνας, δίχως να επιβεβαιώσει, αλλά πολύ περισσότερο δίχως να διαψεύσει οτιδήποτε.

Το εντυπωσιακό και μοναδικό επίτευγμα της κατάκτησης της Ευρωλίγκας με 3 διαφορετικές ομάδες (σ.σ. three-peat με τη Μπαρτσελόνα το 2003 και με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ το 2004 & 2005, πριν επιστρέψει στην κορυφή και με τον Παναθηναϊκό το 2009) ξεχωρίζει στο λαμπρό βιογραφικό του, όπου επίσης υπάρχει ένα χρυσό (2003) κι ένα χάλκινο μετάλλιο (2007) σε Eurobasket κι άλλο ένα χάλκινο μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες (2000).


http://www.gazzetta.gr/, 29/7/2014