21 Απριλίου 2014

Το πιο γρήγορο Internet στον κόσμο!

Όλοι θέλουμε να έχουμε γρήγορο internet και να εξυπηρετούμαστε διαδικτυακά σε χρόνο μηδέν, αλλά δεν έχουμε όλοι τη ίδια τύχη. 
Οι τυχεροί της υπόθεσης είναι ακόλουθες 10 χώρες οι οποίες δεν έχουν απλά γρήγορη σύνδεση με το διαδίκτυο, αλλά την γρηγορότερη στον κόσμο.

Ξεκινάμε αντίστροφα:

10) Σιγκαπούρη, μια από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου. Η ταχύτητα της σύνδεσης με το διαδίκτυο φτάνει στα 30,7 mbps.

9) Ισραήλ, με μια από τις καλύτερες θέσεις στην άμυνα, καθώς διαθέτει και πυρηνικά δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει και γρήγορο internet με ταχύτητα 30,9 mbps.

8) Βουλγαρία, με σταθερή οικονομία και τους χαμηλούς φόρους το internet εκεί φτάνει τα 32,1 mbps.

7) Ελβετία, θεωρείται μια από τι πλουσιότερες χώρες, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την λίστα. Η ταχύτητα του internet αγγίζει τα 32,4 mbps.

6) Βέλγιο, η ταχύτητα στο Βέλγιο φτάνει στα 32,7, καθώς πρέπει να εξυπηρετήσει το "βαρύ" κατέβασμα πολλών  αρχείων.

5) Ρουμανία, αν και η ταχύτητα αυτή είναι ήδη μειωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια αγγίζει τα 37,4 mbps.

4) Λετονία, με 37,5 mbps πλοηγείται στο διαδίκτυο μια από τις πιο δημοφιλείς και εξελιγμένες χώρες.

3) Ιαπωνία, είναι γνωστή σε όλους η τεχνολογική εξέλιξη της Ιαπωνίας και το προβάδισμα της σε αυτό τον τομέα, για αυτό και η ταχύτητα του internet φτάνει στα 42,2 mbps.

2) Νότια Κορέα, άλλη μια χώρα με μεγάλη τεχνολογική ανάπτυξη, με τα ταχύτητα που φτάνει τα 48,8 mbps. Φανταστείτε πόσο γρήγορα θα κατεβάζουν τα πάντα!

1) Χονγκ Κονγκ, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με 54,1 mbps, μια από τις πιο δυνατές χώρες στον κόσμο και το δείχνει με κάθε τρόπο.

Πηγή: thecountriesof
http://www.dwrean.net/, 19/4/2014