23 Απριλίου 2014

Βραβεία δωρεάν λογισμικού 2014!


Το δωρεάν λογισμικό είναι πλέον μέρος της διαδικτυακής καθημερινότητας μας, με επιλογές που καλύπτουν σχεδόν όλες μας τις ανάγκες. 
Επειδή είναι δύσκολο να επιλέξει κανείς μέσα από αυτή την τεράστια ποικιλία, τα βραβεία δωρεάν λογισμικού για το 2014 θα μας βγάλουν από αυτή την δύσκολη θέση.



Βραβείο για το καλύτερο Photo Editor:



Για i-phone, απονέμεται στο Snapseed, που δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να επεξεργαστεί οποιοδήποτε σημείο της φωτογραφίας θελήσει, όχι απαραίτητα ολόκληρη την φωτογραφία.

Για android το βραβείο πάει στο PicSay, που επιτρέπει την αλλαγή και επεξεργασία όλων των στοιχείων μια εικόνας όπως είναι η φωτεινότητα και η αντίθεση, ενώ ο χρήστης μπορεί να προσθέσει αυτοκόλλητα, τίτλους και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί.


Βραβείο για το καλύτερο Video Editor:



Το πιο γνωστό, πιο αγαπητό και πιο αξιόπιστο είναι το Windows Movie Maker που βελτιώνεται συνεχώς και φροντίζει να μην απογοητεύει τους χρήστες του.

Για του κατόχους i-phone το CuteCut, είναι το πιο γρήγορα και εύκολο στην χρήση εργαλείο για την επεξεργασία και την δημιουργία αριστουργηματικών βίντεο.

Στα android το βραβείο πάει στο Magistro, το οποίο κάνει όλη την δουλειά, συλλέγοντας δεδομένα με δική του πρωτοβουλία.


Βραβείο για το καλύτερο Media Converter:



Μοναδικός νικητής είναι το Freemake Video Converter, που προσφέρει στους χρήστες απλόχειρα πολλές και διαφορετικές επιλογές για κάθε γούστο.


Βραβείο για την καλύτερη Διδακτική Μουσική Εφαρμογή:



Θέλετε να μάθετε να παίζετε κιθάρα γρήγορα εύκολα και δωρεάν; Η λύση βρίσκετε στο κινητό σας και είναι το Gibson Learn and Master Guitar συμβατό με i-phone και android 


Βραβείο για την καλύτερη Εφαρμογή για Μεγάλους και Παιδιά:



Το Animal Kinderland, είναι μια διασκεδαστική επιλογή για όλη την οικογένεια, στην οποία ο χρήστης προσπαθεί να φροντίσει και να αναθρέψει εκατοντάδες ζωάκια.

Όσο για το android υπάρχει και εδώ μια πρωτιά, με το Glow Hockey, το γνωστό πολυαγαπημένο παιχνίδι που παίζουμε κάθε φορά στο σινεμά.

Καλή διασκέδαση!

Πηγή:Freemake
Συντάκτρια: Alexandra Stella
http://www.digitallife.gr/, 22/4/2014