18 Φεβρουαρίου 2014

Πότε θα κάνει ξαστεριά;

Τι δεν καταλαβαίνεις;;;
Δύο (2) 24ωρα πριν το μεγάλο ντέρμπυ για την φάση των 16 στην Ευρωλίγκα, καλό θα είναι να θυμηθούμε - και κάποιοι ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ - μερικά πολύ χρήσιμα πραγματάκια τα οποία ΔΕΝ αναφέρουν τα ΜΜΕ...Είπαμε, η (ΥΠΟ)στήριξη στον "κόουτς" είναι ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ και η κάλυψη στο πρόσωπό του καταντάει, πολλές φορές, άκρως "ενοχλητική"...

Ας δούμε, λοιπόν, την αμφισβήτηση - που σαφώς και υπάρχει εξαρχής - στο πρόσωπο του "κόουτς" :



Δημοσίευμα 1ο : Εφημερίδα "Το Παρόν της Κυριακής", 20-10-2013
Τα πρώτα πυρά για… Πεδουλάκη

Η δεύτερη ήττα του Παναθηναϊκού σε ισάριθμα επίσημα παιχνίδια προκάλεσε έντονο προβληματισμό. Κυρίως σε εκείνους που άκουγαν εδώ και καιρό για το ενδεχόμενο να αποτύχει ο Αργύρης Πεδουλάκης στη διαχείριση ενός τόσο μεγάλου και ισχυρού ρόστερ.

Οι «πράσινοι» έχουν 12 παίκτες πρώτης γραμμής και ο προπονητής τους καλείται να μοιράσει τον χρόνο, να βρει τις απαραίτητες ισορροπίες και γενικά να διαχειριστεί τις ισχυρές προσωπικότητες. Κόντρα στον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός παρουσίασε χτυπητές αδυναμίες στην επίθεση. Οι παίκτες έδειχναν ότι δεν γνώριζαν τα συστήματα και μόνο ο Διαμαντίδης τραβούσε κουπί στο σκοράρισμα. Στο ματς με τη Λιέτουβος Ρίτας, τα προβλήματα μεταφέρθηκαν στην άμυνα. Οι «πράσινοι» δέχθηκαν 74 πόντους από μία ομάδα που δύσκολα θα πάει μακριά στην Ευρωλίγκα. Από μία ομάδα που στηρίζεται σε δύο παίκτες που έφυγαν από την Ελλάδα επειδή απέτυχαν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες. 

Ο Μιλένκο Τέπιτς πέρασε χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του στον Παναθηναϊκό παρά τη στήριξη από τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ο Ρενάλντας Σεϊμπούτις έφυγε από τον Ολυμπιακό επειδή κινήθηκε σε ρηχά νερά. Κι όμως, οι δύο παίκτες έκαναν τη διαφορά απέναντι στο «τριφύλλι» επειδή οι «πράσινοι» έδειξαν ανέτοιμοι. Έτσι, η πίεση αυξάνεται σημαντικά για τον Πεδουλάκη, διότι φέτος ο πήχης των απαιτήσεων ανέβηκε ψηλά μιας και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στοχεύει στην κατάκτηση και των τριών τίτλων. 


Δημοσίευμα 2ο : Εφημερίδα "Το Παρόν της Κυριακής", 22-12-2013


Ας προσέξουμε το σημείο που λέει : "ο έλληνας τεχνικός θα παίξει τα ρέστα του, διότι αποτελεί κοινό μυστικό ότι ενδεχόμενος αποκλεισμός στον ημιτελικό του κυπέλλου θα σηματοδοτήσει εξελίξεις στο τριφύλλι"...ΝΑ ΚΑΙ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ λοιπόν...Διαβάσατε αυτή την είδηση αλλού? Φυσικά και όχι...

Δημοσίευμα 3ο : Εφημερίδα "Το Παρόν της Κυριακής", 29-12-2013


Τι λέει εκεί? "...όπως και να'χει, η διαρκής αμφισβήτηση του Αργύρη Πεδουλάκη δημιουργούσε τριβές στους πράσινους"...ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ...Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ....

Δημοσίευμα 4ο : Εφημερίδα "Το Παρόν της Κυριακής", 12-1-2014


Τι λέει? ..."Ο Χάκετ, βέβαια, χάθηκε"...
ΕΡΩΤΗΣΗ : Ποιος έχασε τον Χάκετ, έναν παίκτη που θα έκανε τη διαφορά? ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ - τότες - ότι ΔΕΝ θέλαμε ενίσχυση στη θέση 1??? Ε??

ΤΩΡΑ...πήρε παίκτη για τη θέση 1...

Αυτά, φίλοι μου, αποδεικνύουν, αν μη τι άλλο, τον ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΑΤΟ προγραμματισμό του "κόουτς", ο οποίος, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ βρε παιδιά...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ο άνθρωπος να συμβαδίσει και να αναλάβει τη διαχείριση κάτι ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ όπως αυτό το ΜΕΓΕΘΟΣ της ΠΑΝΑΘΑΣ. Πότε θα το καταλάβουμε αυτό? Πότε θα καταλάβουμε ότι, κάθε ημέρα που περνάει η ΠΑΝΑΘΑ πάει ΗΜΕΡΕΣ, ΜΗΝΕΣ πίσω...Και πότε θα κατανοήσουμε ότι, δεν αρκεί μια νίκη επί του "Ακατονόμαστου" για να πούμε ότι...ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ....Αυτό είναι το ζητούμενο? 'Η, μήπως, ΜΕΓΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ είναι να διασύρεσαι (και ΔΕΝ αναφέρομαι σε διαφορά στο σκορ...) από ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ του τύπου Μπαρτσελόνα (των ίδιων και των ίδιων) ή Φενέρ (των 5-7 παικτών...και μετά...σιωπή!!)?? Αυτά τα πράγματα οι...ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΕΣ που λένε "εμείς είμαστε Παναθηναϊκός, δεν έχει σχέση ποιος είναι προπονητής", δεν τα βλέπουν? Δηλαδή, κύριοι, οι υπόλοιποι τι είμαστε? ΑΛΛΟΙ Παναθηναϊκοί? 

Δεν έχετε ακόμη αντιληφθεί ότι, Η ΟΜΑΔΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΤΗΣ παρόλες τις ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΕΣ και ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ προσπάθειες του Προέδρου και το ταλέντο των ΚΑΛΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ που διαθέτουμε?

Ως πότε πια;


Δ.Χ.