19 Φεβρουαρίου 2014

Μποϋκοτάζ σε γερμανικά, ολλανδικά προϊόντα ετοιμάζουν ενώσεις καταναλωτών


Μποϋκοτάζ διαρκείας σε γερμανικά και ολλανδικά προϊόντα (ακόμα και αν παράγονται στην Ελλάδα), καθώς και στις παρεχόμενες από εταιρίες ίδιων συμφερόντων υπηρεσίες προετοιμάζει η Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας (ΙΝΚΑ / ΓΟΚΕ).
Το ΙΝΚΑ / ΓΟΚΕ κάνει έκκληση μέσα από πρόσφατη ανακοίνωση τη για συνεργασία σε όλες τις οργανώσεις πολιτών, τους ακτιβιστές και τους μπλόγκερς, με στόχο την πλήρη καταγραφή κάθε προϊόντοςυπηρεσίαςεπιχείρησης γερμανικών και ολλανδικών συμφερόντων. Παράλληλα, ζητά από τους γιατρούς να συνταγογραφούν (με την ίδια δραστική – θεραπευτική ουσία που κρίνουν) φάρμακα άλλης εθνικότητας, κυρίως ελληνικά.
INKA και κατά «Γκαίτε»

Στο «στόχαστρο» του ΙΝΚΑ μπαίνει και το «Γκαίτε». Στο πλαίσιο αυτό, καλεί τους «σπουδαστές να σπουδάζουν τα Γερμανικά σε Ελληνικά Φροντιστήρια και όχι στο «Γκαίτε» και να πιστοποιούνται με το Κρατικό Δίπλωμα.
«Ως Εδώ», καταλήγει στην ανακοίνωση του το ΙΝΚΑ επισημαίνοντας ότι «σε συνεργασία με άλλους φορείς θα εκδώσει πλήρεις καταλόγους με κάθε τι που μεταφέρει τα χρήματά των πολιτών της χώρας σε γερμανικά και ολλανδικά συμφέροντα σε μια δήθεν ενιαία Ευρώπη».
«Ο λαός (το σύνολο των πολιτών καταναλωτών) δεν πιστεύει, ούτε την ξένη ούτε την «ελληνική διαρκή» Τρόικα ούτε αυτούς που τις προπαγανδίζουν από όλα τα ΜΜΕ με 1 - 2 εξαιρέσεις Λένε ψέματα ότι μας δανείζουν για μισθούς και συντάξεις. Μαςδανείζουν «αέρα κοπανιστό«, που δεν «μπαίνει» στην οικονομία μας παρά αυξάνει το «χρέος», και μας οδηγούν σε εξαθλίωση. Κατόρθωσαν να ανατρέψουν την Οικονομική Επιστήμη, έχουμε και Ύφεση και Πληθωρισμό! Λένε ψέματα για να μας τρομοκρατήσουν. Χάνουμε την Βιοτική μας Αξιοπρέπεια» καταλήγει το ΙΝΚΑ στην ανακοίνωση του.
http://www.nez.gr/, 17/2/2014