17 Φεβρουαρίου 2014

Ξεκίνησε η παράνοια των χαλκευμένων δημοσκοπήσεων

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8420

Άρχισαν τα εκλογικά χαλκεία του καθεστώτος τον τζόγο των στημένων δημοσκοπήσεων: 
Την άθλια αυτή σκηνοθεσία της πλύσης του εγκεφάλου του μέσου εκλογέα… 

Το πρώτο επεισόδιο αυτού του σήριαλ της βολιδοσκοπικής ΑΠΑΤΗΣ το παρουσίασε η εταιρεία Metron Analysis, για λογαριασμό της ιστοσελίδας Thetoc.gr. 

Τα «ευρήματα» αυτού του επεισοδίου είναι: 


- Καμίνης 20% 
- Κακλαμάνης 14% 
- Σπηλιωτόπουλος 13% 
- Κασσιδιάρης 11% 
- Σακελλαρίδης 10% 
- Σοφιανός 6% 
- Καπερνάρος 5% 
- Αμυράς 5% 
- Αλλον 1% 
- Δεν ξέρω/Δεν απαντώ 7% 

Διαβάστε και τις λοιπές αλχημείες ΕΔΩ: 
http://www.newsbomb.gr/politikh/story/404915/dimoskopisi-protos-o-kaminis-kai-sto-nima-nikitas-aris 

Μόνο άνθρωποι που να ήρθαν από άλλο πλανήτη μπορεί να πάρουν στα σοβαρά τέτοιες δημοσκοπικές ηλιθιότητες… 

Φυσικά ο στόχος των κατασκευαστών δεν είναι να τους πάρουν στα σοβαρά: Τόσο ηλίθιοι δεν μπορεί να είναι οι ίδιοι. 

Ο στόχος είναι να σκορπίσουν τη σύγχυση, να αλατίσουν την περιέργεια και να ερεθίσουν το ποδοσφαιρικό πνεύμα της «μονομαχίας»: Της «μονομαχίας» ανάμεσα στους κυβερνητικούς υποψηφίους-ανδρείκελα, με την απειλή του Κασιδιάρη… 

Οι τρείς πρώτοι είναι οι «ανεξάρτητοι» της δωσίλογης συγκυβέρνησης, με δύο απ’ αυτούς της ΝΔ!!! 

Συνολικό ποσοστό των κατοχικών ανδρεικέλων: 47%!!! 

Στην παράσταση νίκης ο Καμίνης και Σπηλιωτόπουλος ισοβαθμούν και ο Κακλαμάνης από δεύτερος πέφτει στην τέταρτη θέση!!! 

Τέτοιες βλακώδεις αλχημείες… 

Σε καθημερινή βάση, πλέον, θα μας βομβαρδίζουν τέτοιες δημοσκοπικές αθλιότητες και τεχνάσματα «ασανσέρ»… 

Κάνουν ό,τι μπορούν οι «νταβάδες», τα δωσίλογα ανδρείκελα και οι εταιρείες... 

Μόνο που δεν έχουν αντιληφτεί, όλοι αυτοί, ότι ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι: Κρίνουν τον ελληνικό λαό με τον πήχη της δικής τους πανικόβλητης ηλιθιότητας… 

Ματαιοπονούν. Ο σκουπιδοτενεκές τους περιμένει… 

Καμίνης + Κακλαμάνης + Σπηλιωτόπουλος = 47%! (= "Όλα είναι ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!"...) 

Ένα "προιοιονιζόμενο αποτέλεσμα" που αποτελεί από μόνο του ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ κατά των ανθρώπων που έχασαν ήδη την ζωή τους (7.000 αυτοκτονίες - και όχι μόνον οι αυτοκτονίες) και όλων εκείνων που δοκιμάζονται από την φασιστική ΛΑΙΛΑΠΑ. Εκείνο, όμως, που δίνει χειρότερα από όλα στα νεύρα είναι το γεγονός ότι "δημοσκοπικά αποτελέσματα" σαν αυτό σηματοδοτούν το πού θα κυμαίνεται το "μαγείρεμα" των ποσοστών: Δοκιμαστικά στην αρχή (δημοτικές εκλογές) και αν "πιάσει" (= αν στο μεταξύ δεν τους κάνουμε ΚΙΜΑ) επέκταση και στις βουλευτικές. ("Ιδού κύριοι!" Και πρωτογενές πλεόνασμα, και ανάπτυξη, και ευημερία...Και ο Ελληνικός Λαός μας το αναγνωρίζει!") 

Να πώς σχεδιάζουν να εγκατασστήσουν την πλήρη ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. Αφού το "κυνοβούλιο" δεν γίνεται να ανατραπεί, π.χ. με στρατιωτικό πραξικόπημα, ούτε είναι δυνατή η ανοιχτή στρατιωτική επέμβαση, π.χ. των ΗΠΑ, εφαρμόζεται η συνταγή των "μαγειρεμένων αποτελεσμάτων". Τον Ιούνιο του 2012 διαπράχθηκε μια πρώτη "δοκιμαστική" επικουρική αύξηση του ποσοστού της ΝΔ κατά ένα διστακτικό 10%. Δεν τους πήρε τότε ο διάολος, και τώρα πάνε να δοκιμάσουν την τύχη τους με ένα γερό - γερό 50% στις δημοτικές, προς το παρόν, εκλογές. Αν τους περάσει, θα πουν: "Ιδού: Πλήρης στήριξη από τον λαό. Κανένας λόγος να πάμε σε πρόωρες εκλογές! Οι επιτυχίες μας επιβραβεύονται!" Και όταν με το καλό έρθουν και οι βουλευτικές εκλογές...τότε καταργείται πλήρως το όποιο νόημα απέμενε στην λαϊκή ψήφο με ένα επίσης μαγειρεμένο "50%". Και να η δικτατορία, χωρίς καμμία ανάγκη για τανκς! 

Ίσως διαπιστώσομε όλοι, στο άμεσο μέλον, ότι από τις κάλπες δεν έχομε να περιμένομε ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε το παραμικρό! Ούτε καν τον ελαφρύ κλονισμό του συστήματος που ευελπιστούσαν αρκετοί (και εγώ, μέχρι στιγμής τουλάχιστον) από μια εκλογική νίκη π.χ. του Κασσιδιάρη στον Δήμο της Αθήνας, ή του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές. Διότι τέτοια νίκη ίσως να μην έρθει ποτέ, λόγω ΞΕΤΣΙΠΩΤΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ (ανάλογης με τα 70% και 90% της προηγούμενης χούντας). Και ότι μόνο η άμεση και συντριπτική ΣΑΡΩΣΗ τους από τον εξεγερμένο λαό μπορέι να αλλάξει κάτι!